MR.Babe ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Reza_Gangster نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SpiRiT , ProGamer18 , QuEeN , احتمالا (Toni) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :افراد آنلاین سرور مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: QuEeN هلپر هست بقیه پلیرن مدارک شکایت: توضیحات: من در صورتی که کاری نکردم کیک شدم و حتی ProGamer18 و QuEeN به من تهمت aim زدن و من از سرور کیک شدم. درخواست برخورد دارم. با تشکر از تیم مدیریت آرنا گیم.
GraphichS ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 در 7 دقیقه قبل، Reza_Gangster گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Reza_Gangster نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SpiRiT , ProGamer18 , QuEeN , احتمالا (Toni) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :افراد آنلاین سرور مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: QuEeN هلپر هست بقیه پلیرن مدارک شکایت: توضیحات: من در صورتی که کاری نکردم کیک شدم و حتی ProGamer18 و QuEeN به من تهمت aim زدن و من از سرور کیک شدم. درخواست برخورد دارم. با تشکر از تیم مدیریت آرنا گیم. ایشون پی سی چک کنید خودتون میبینید حتی وقتی رو موتور سوار هستن اونور تیر میزنن تیرش به ما میخوره اخه مگه میشه ؟؟؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟
MR.Babe ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 عزیزم , به قرآن اگه یه چیت داشته باشم! اینترنت خونمون وقتی مصرف میشه اونجوری میشم!! من تاحالا حتی یک بار هم aim نزدم. و تاحالا شده که پینگم رو 5000 هم بره!! با تشکر.
SIR_AriaN ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 در 3 ساعت قبل، .[QuEeN]. گفته است : ایشون پی سی چک کنید خودتون میبینید حتی وقتی رو موتور سوار هستن اونور تیر میزنن تیرش به ما میخوره اخه مگه میشه ؟؟؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟ اره میشه اگ فاصله کم باشه میشه چندین بار پلیرا همینجوری منو کشتن و منم همینجوری کشتم بعقیرو خودم با چشم دیدم ک میشه حتی تو سرورای دیگ و کاملا طبیعیه و چیت نیس
DrError مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 باسلام. ? پلیر های ( @.[QuEeN]. و @ProGamer18 و @SpiRiT ) هرکدام موضف به ارسال مدرک ( /Vkick ) خود را دارند. در غیر اینصورت جریمه سنگینی میشوند. ? مهلت ارسال مدارک 24 ساعت.
GraphichS ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 در 3 ساعت قبل، DrError گفته است : باسلام. ? پلیر های ( @.[QuEeN]. و @ProGamer18 و @SpiRiT ) هرکدام موضف به ارسال مدرک ( /Vkick ) خود را دارند. در غیر اینصورت جریمه سنگینی میشوند. ? مهلت ارسال مدارک 24 ساعت. اقای علی دیجی خودشون میگن لاگن اگه لاگن نباید درگیر شن چرا درگیر میشن ؟؟؟
DrError مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 vkick شما به دلیل چیت بوده است نه لگ بودن پلیر. مدرک را ارسال نمایید!
GraphichS ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 در 2 ساعت قبل، DrError گفته است : vkick شما به دلیل چیت بوده است نه لگ بودن پلیر. مدرک را ارسال نمایید! وقتی اونور میزنه تیرش اینور میگیره تقصیر منه ؟؟؟ مگه میشه
MR.Babe ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1398 در 35 دقیقه قبل، .[QuEeN]. گفته است : وقتی اونور میزنه تیرش اینور میگیره تقصیر منه ؟؟؟ مگه میشه مدرک داری بده نداری توجیح نکن لطفا.
GraphichS ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 در 13 ساعت قبل، Reza_Gangster گفته است : مدرک داری بده نداری توجیح نکن لطفا. توجیح نمیکنم خودت میگی لاگ بودی الان باید خودت جریمه شی
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۲۱ در 11:45، .[QuEeN]. گفته است : ایشون پی سی چک کنید خودتون میبینید حتی وقتی رو موتور سوار هستن اونور تیر میزنن تیرش به ما میخوره اخه مگه میشه ؟؟؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟ بله میشه ? این باگه بازیه که تیر میزنید اگر نزدیک پلیر باشید به شما میخوره. این چیت نیست ? 1 1
MR.Babe ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 همونطور که DrError ذکر کردن vkick شما بدلیل چیت بوده و لگ نبوده. و حالا دیگه وقت دادن مدرک تمام شده و جریمه شما به احتمال زیاد بزودی تایین میشود. با تشکر از تیم مدیریت آرنا گیم.? 1 1
MR.Babe ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1398 در 15 ساعت قبل، Reza_Gangster گفته است : همونطور که DrError ذکر کردن vkick شما بدلیل چیت بوده و لگ نبوده. و حالا دیگه وقت دادن مدرک تمام شده و جریمه شما به احتمال زیاد بزودی تایین میشود. با تشکر از تیم مدیریت آرنا گیم.? DrError جان لطفا به این پست رسیدگی و برای عدم ارسال قفلش کن. با تشکر. 1
MrHeSaM ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1398 باسلام. @DrError تمامی پلیر هایی که در Vote شرکت کردند رو مبلغ 5 میلیون جریمه کن! موضوع بسته شد!
ارسالهای توصیه شده