Morti ارسال شده در 6 فروردین، 1399 ارسال شده در 6 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[ASSASSIN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:feshaRBAZ.[M]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات:سلام بنده اساسین هستم خودم ادمینمم رفتم به سالون اونت بد ااقای فشار باز منو الکی میندازه زندان بد اصابم خورد میشه گوتو یشم میندازم جیل به صورت الکی در اونت عضو شده بودم سوار ماشین کسی شودم 10مین انداختم زندان دلیلشم نوشته کرم ریزی در اونت اقا ما دوباره رفتیم اونجا بنمون کرد الان کرم ریزی در اونت ان رنک داره ن بن درخواست رسیدگی دارم یا حدش بندازم زندان نه بن با تشکر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 6 فروردین، 1399 ارسال شده در 6 فروردین، 1399 سلام خدمت شما . ما داریم Event میزاریم شما هی الکی رو من گوتو میشین! به اجازه! جیل دادم انجیلت کردم و بعد شما دوباره هی گوتو میشین و هی وسط درست کردن Event کرم میریخین که بنتون دادم. در اصل شما باید انرنک شید . و نظم Evnet رو شما بهم ریختین که بن شدید. شما ماشینتون ترکید و باختین و من Sendtob کردم و شما دوباره گوتو شدید. + اینکه پلیر ها رو هی از ماشین پرت میکنید بیرون. در ضمن شما الان آنبن شدید دفعه بعدی بن میشین. /Payam که توش بی ادبی کردین. گوتو بیمورد و بهم ریختن نظم Event مدارک:
HaDi ارسال شده در 6 فروردین، 1399 ارسال شده در 6 فروردین، 1399 درود تصمیم اونر درست بوده ! در ضمن اونر های @sibil و @.[M].FeshaRBaZ بدون هماهنگی اونت استارت نکنید دفعه های بعدی برخورد میشود ! موفق باشید 1
ارسالهای توصیه شده