paradeyetariki ارسال شده در 7 فروردین، 1399 ارسال شده در 7 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Paradeyetariki نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:saMuel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :alizh1-meht رنک ادمینی که از آن شکایت دارید:بالای ۵۰ مدارک شکایت:ندارم ایشون باید ارائه بدن توضیحات:من قبلا یک چیت دانلود کرده بودم ریخم تو فایل Cleo ولی عمل نکرد و من هم پاکش نکردم موند تو فایل که یک دفعه دیدم بن شدم و نمیتونم وارد سرور بشم اگه مدرکی دارید که نشون بده این عمل کرده ممنون میشم
Shyon ارسال شده در 7 فروردین، 1399 ارسال شده در 7 فروردین، 1399 در 2 دقیقه قبل، paradeyetariki گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Paradeyetariki نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:saMuel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :alizh1-meht رنک ادمینی که از آن شکایت دارید:بالای ۵۰ مدارک شکایت:ندارم ایشون باید ارائه بدن توضیحات:من قبلا یک چیت دانلود کرده بودم ریخم تو فایل Cleo ولی عمل نکرد و من هم پاکش نکردم موند تو فایل که یک دفعه دیدم بن شدم و نمیتونم وارد سرور بشم اگه مدرکی دارید که نشون بده این عمل کرده ممنون میشم خودت داری اعتراف میکنی چیتت رو پاک نکردی دیگه مدرک چیه =))
paradeyetariki ارسال شده در 7 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1399 پاک نکردم استفاده که نشده کلا کار نکرده که بخوام چوبشو بخورم
paradeyetariki ارسال شده در 7 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1399 به خاطر یه فایل بیخود باید بن بشم؟؟؟؟؟؟
paradeyetariki ارسال شده در 7 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1399 در 7 دقیقه قبل، .[M].shyonjr گفته است : خودت داری اعتراف میکنی چیتت رو پاک نکردی دیگه مدرک چیه =)) وقتی کار نکرده مثل فایل خامیه که هیچ استفاده ای نمیشه پس دلیلی نیست که به خاطر چیتی که کار نکرده بن بشم
MrHeSaM ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 @SaMueL اکانت ایشون رو ان بن کنید و یک وارن بهشون بدید!
ارسالهای توصیه شده