$MORI$ 2 ارسال شده در 8 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[ASSASSIN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:SHYONJR[M]ام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :OWNER مدارک شکایت: توضیحات:سلام من دیروز در بازی بودم که یه دفه بن شودم دلیل نوشته ADV یعنی چی مدرک میخوام از بن شودنم درخواست ان بن شدن دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 8 فروردین 1399 درود ! لطفا @.[M].shyonjr مدرک رو قرار بدید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
$MORI$ 2 ارسال شده در 9 فروردین 1399 ساعاتی گزشته والی خبری از مدرک نیست درخواست ان بن شدن دارم@SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 9 فروردین 1399 بفرمایید اینم مدرک من مدتی تو سایت نیومدم برای همین طول کشید @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 9 فروردین 1399 درود ! بن توسط اونر درست بوده ! ارسال هرگونه آیدی و آیپی در گیم ممنوع بوده و موجب بن اکانت شما میشود ! موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر