Demeter 59 ارسال شده در 9 فروردین 1399 شاکی: OXIN کسی که ازش شکایت دارم: ARMINHZ لولش:2000 رنکش: OWNER توضیحات: با سلام این پلیر وسط پابجی زمانی که فقط خودش و هم کلنیش ILIAPK درپابجی بود زمانی که کیل شد و هم کلنیش گان نداشت منو به دلیل اف کن بعد بیا کیک داد. مدرک: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 9 فروردین 1399 با سلام منم شاهدم ایشون به دلیل نداشتن گان اومدن Oxinرو کیک دادن و در پابجی برنده شدن لطفا مدارک خود را قرار دهید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Only 23 ارسال شده در 9 فروردین 1399 با سلام من هم شاهدم که این ادمین ایشون را کیک کرد که خودش برنده شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ilia006 0 ارسال شده در 9 فروردین 1399 با عرض سلام بازیکن اکسین چیت دارد و فیلمش تا 5 دقیقه دیگه تو سایته لطفا جو سازی نکنید ارمین کاراشو خوب انجام میده ارمین برنده نشد بلکه من برنده شدم ارمین به دلیل چیت less او را کیک کرد با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 9 فروردین 1399 Baw JaM KoN BaSaTo ? In Armin Black Fighto k ZaD Oxin Killesh KaRD BekhateRe Feshar Va oGhDe KicK Midi K Ham Clanit Aval She Ke ToP ClaN BeGirE???? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 9 فروردین 1399 Chi FeK KarDi Bad BaHoNat Less Damage e? =)))) VaGheaN MoteaSefam BaraT Agha ArMiN Ba In Ilia e PrO Ke LaMaSaB CheshMe Hamaro KoR Karde B Hija NeMireSi به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 9 فروردین 1399 چه ربطی داره عزیز من این مال قبلا هست شما در پابجی اونو کیک دادی بابد از اون فیلم داشته باشی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 9 فروردین 1399 در 1 دقیقه قبل، sibil گفته است : اولین که سایت جایه کل نیست دوم این که خا........ masters رو نکینید این چ حرفیه میزنی شما ادبو رعایت کن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 9 فروردین 1399 ببین حداقل من ...... MaSTeRsO میکنم ولی تو چی بدبخت الیا؟=))))) برو بدبخت برو تا چیت های خودتو رو نکردم MaSTeRs Ye ChiZi Vali iLia?=) KheJaLAT BeKeSh Ye Kill EnGha FesHaR NaDaRe =))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 9 فروردین 1399 کل نکنید منتظر بمونید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 9 فروردین 1399 EnGha OGhDe VaSe Ye Kill BeMiRm VaSaT =))))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Demeter 59 ارسال شده در 9 فروردین 1399 من که تو فیلم نو ریلودی ندیدم کسی اگه دیده یه راهنمایی بکنه من ببینم کجاس؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 9 فروردین 1399 Vayyy Akhe Adame HeSaBi In VaSe EvenTe?:| NamouSan BORo KhoDa ShaFaT BeDe @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 9 فروردین 1399 درود ! مدرک شما صحیح است ادمین خاطی به مدت 6 ساعت آنرنک شد ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر