.[K].ionegh 0 ارسال شده در 10 فروردین 1399 دورد به تیم پشتیبانی سرور کاربر Shonjr منو به مدت خیلی زیادی بن کرده بود و بعد از اون بن دوباره VAC بن شدم الان بیش یک ماهه که هنوز بن هستم میخواستم بگم این چه جور ادمینی هستش که الکی بن میکنه و به چه دلیل بن کرده من از تمامب مدیر ها و ادمین های سرور تقاضا دارم منو از بن در بیارند سپاسگزارم از تیم پشتیبانی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[M].KasraGameR 23 ارسال شده در 10 فروردین 1399 باسلام لطفا طبق فرم شکایت، شکایت کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، .[K].ionegh گفته است : دورد به تیم پشتیبانی سرور کاربر Shonjr منو به مدت خیلی زیادی بن کرده بود و بعد از اون بن دوباره VAC بن شدم الان بیش یک ماهه که هنوز بن هستم میخواستم بگم این چه جور ادمینی هستش که الکی بن میکنه و به چه دلیل بن کرده من از تمامب مدیر ها و ادمین های سرور تقاضا دارم منو از بن در بیارند سپاسگزارم از تیم پشتیبانی کاربر عزیز بنده شما رو به مدت 2 روز و بخاطر تبلیغات بن کردم اما وقتی مدرک را به ادمین ها دادم انها صلاح دانستند که شما باید vac بن شوید و شما را بن دادند پس الکی در سایت جوسازی نکنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[K].ionegh 0 ارسال شده در 10 فروردین 1399 تبلیغه چی؟ مدرک داید از تبلیغات من؟ من الان بیش از یکماهه بن شدم پس کی میخواید منو آزاد کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 6 دقیقه قبل، .[K].ionegh گفته است : تبلیغه چی؟ مدرک داید از تبلیغات من؟ من الان بیش از یکماهه بن شدم پس کی میخواید منو آزاد کنید؟ من همون موقه مدرک رو اراعه دادم و الان دیگه مدرک رو پاک کردم همون موقه که مدرک اراعه شد شما توسط ادمین های بالاتر بن شدید و vac بن شما هیچ ربطی به من نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 10 فروردین 1399 ادامه پیگیری در ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر