.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 با سلام. من متاسفانه به دلیل زیر پا گذاشتم قوانین مدت زیادی هست بن شدم من تمامی قوانین سرور رو مطالعه کردم و رعایت میکنم لطفا منو از VAC BAN در بیارید سپاسگزارم از تیم پشتیبانی
HaDi ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 درود ! دلیل VaCBaN شما چی بوده ؟ همینطور توسط چه کسی بن شدید اید ؟
Shyon ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 در ۱ ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود ! دلیل VaCBaN شما چی بوده ؟ همینطور توسط چه کسی بن شدید اید ؟ بنده اول بخاطر adv 2 روز ایشون رو بن کردم ولی چون تایمم کم بود یک ادمین دیگر که نمیدونم کی بود ایسون رو vac بن داد
.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 در 2 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود ! دلیل VaCBaN شما چی بوده ؟ همینطور توسط چه کسی بن شدید اید ؟ دلیل زیر پا گذاشتن قوانین بوده اما الان قوانین رو مطالعه کردم و رعایت میکنم
.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 در 3 ساعت قبل، _StoRm گفته است : دلیل vac بن شما چی بوده؟ متاسفانه زر پا گذاشتن قوانین بوده اما من الان دیگه قوانین. و رعایت میکنم
.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 در 2 ساعت قبل، .[K].ionegh گفته است : دلیل زیر پا گذاشتن قوانین بوده اما الان قوانین رو مطالعه کردم و رعایت میک در 2 ساعت قبل، .[K].ionegh گفته است : متاسفانه زر پا گذاشتن قوانین بوده اما من الان دیگه قوانین. و رعایت میکنم لطفا منو از بن در بیارید
.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 از تمامی ادمین ها تقاضا دارم منو از بن در بیارن قوانین سرور رو مطالعه و رعایت میکنم
.[K].ionegh ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سپاس گزارم لطفا اگر میتوانید من را سریعا آن بن کنید بدورد
HaDi ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 درود ! شما توسط مدیرکل @MohammadReza وک بن شده اید ! برای آنبن کردن خود میتونید از پکیج آنبن استفاده کنید ! https://arenagame.ir/panel/shop/gold/plans موفق باشید
ارسالهای توصیه شده