Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 با سلام خدمت تمامی پلیران عزیز آرنا گیم مدتیه که بنده با رنک Helper درسرور حضور دارم لطفا کسانی که تابه حال بهشون کمک کردم نظرات و انتقاداتشون در مورد این مدت که هلپر بودم برام بنویسن تا بتونم کیفیت هلپری و کمک به شما دوستان عزیز رو افزایش بدم لطفا همه شرکت کنند و نظراتشون رو اعلام کنند با تشکر StoRm 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 10 فروردین 1399 هلپر کاملا با تجربه ای هستید و کاملا درست راهنمایی میکنید امیدوارم همیشه موفق باشید :) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 10 فروردین 1399 هلپری با ادب مهربون و دوست داشتنی همچنین تو کارتون حرفه ای هستید :) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 29 دقیقه قبل، Black_FiGhT گفته است : هلپر کاملا با تجربه ای هستید و کاملا درست راهنمایی میکنید امیدوارم همیشه موفق باشید :) ممنون لطف دارید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 20 دقیقه قبل، .CoRTeX. گفته است : هلپری با ادب مهربون و دوست داشتنی همچنین تو کارتون حرفه ای هستید :) ممنون دوست عزیز 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash_0012 4 ارسال شده در 10 فروردین 1399 يكي از بهترين هلپر هاي سرور 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 1 ساعت قبل، sibil گفته است : هلپری با ادب و بامعرفت اما خیلی کیل لیست میکنی ? ممنون دوست عزیز سعی میکنم کیل ندم ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در ۱ ساعت قبل، [GanG]SadRa گفته است : ادم خوش اخلاق و با تجربه در سرور ! محسن جان ایشالا هلپر 2 و مقام های بایا تر کسب میکنی محسن جان موفق باشی ! مرام از خودته مشتی D= 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در ۱ ساعت قبل، Arash_0012 گفته است : يكي از بهترين هلپر هاي سرور ممنون لطف دارید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 10 فروردین 1399 داداش این چه حرفی تو داخل دل همه با جا داری . من فداتم میشم تو من وقتی /helpme میزدم نفر اول جواب میدادی همیشه هم از اخلاق و کارات خیلی خوشم میومد اقای خدایی . همیشه تکی عزیز من داخل جمع helper ها از تو و pooya.am خیلی راضی بودم عزیزید برایه همه ?? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 22 دقیقه قبل، DrZedous گفته است : داداش این چه حرفی تو داخل دل همه با جا داری . من فداتم میشم تو من وقتی /helpme میزدم نفر اول جواب میدادی همیشه هم از اخلاق و کارات خیلی خوشم میومد اقای خدایی . همیشه تکی عزیز من داخل جمع helper ها از تو و pooya.am خیلی راضی بودم عزیزید برایه همه ?? مرسی از شما لطف دارید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FaZe.Leo 102 ارسال شده در 10 فروردین 1399 خوب هستید 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FaZe.Leo 102 ارسال شده در 10 فروردین 1399 شما به خوبی هلپری میکنید 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FaZe.Leo 102 ارسال شده در 10 فروردین 1399 خسته نباشید 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FaZe.Leo 102 ارسال شده در 10 فروردین 1399 و اینم بگم که واقعا با تجربه و عالی هستید 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FaZe.Leo 102 ارسال شده در 10 فروردین 1399 Like ? 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 10 فروردین 1399 در 10 دقیقه قبل، .LeOnArDo. گفته است : Like ? ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Radical 96 ارسال شده در 10 فروردین 1399 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 11 فروردین 1399 BeSiaR KhoB 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 11 فروردین 1399 در 22 ساعت قبل، .Charli. گفته است : ادیب عشق خودمه D : ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 11 فروردین 1399 در 16 ساعت قبل، TraCkeR گفته است : BeSiaR KhoB مرسی علیرضا جون 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 12 فروردین 1399 من یه مدته نبودم سرور هلپری جدیتو ندیدم ولی قبلا هلپر خیلی خوبی بودی ( یک بار یادم میاد گفتی هلپ الکی بدم از بس کاسبیت کساد بود ?) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 12 فروردین 1399 در 3 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : من یه مدته نبودم سرور هلپری جدیتو ندیدم ولی قبلا هلپر خیلی خوبی بودی ( یک بار یادم میاد گفتی هلپ الکی بدم از بس کاسبیت کساد بود ?) مرسی ن گفتم اگه چیزی بلد نیستی به خودم بگو هلپتو جواب بدم وگرنه هلپ جواب دادن ک سود چندانی نداره برامون همش واسه کمک به شماس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 12 فروردین 1399 در 19 دقیقه قبل، McAri گفته است : عالی هستی عزیزم :l مرسی عشقم خودتم عالی هستی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 12 فروردین 1399 بهترین هلپر سرور و علاقه مندی به کمک کردن به پلیران. #FeshaRBAz به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر