رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
Mr.KiA

abuse SaMueL

پست های پیشنهاد شده

اسم من در بازی : mr.kia
اسم کسی که شکایت دارم : SaMueL
شاهد : ندارم
توضیحات : نوب شخصی به نام .[M].Sweet که 3 بار ارره شد با فشار زیاد گفت چیت نو دمیج و خود این نوب جان با چیت فایند 24 ساعته دنبال من بود و منو کیل میداد که یک دفعه من توسط SaMuel که چند لحظه قبل هم منفجرم کرد و کیل شدم بن شدم ?
مدارک :
.jpg
بن SaMueL
.jpg

منفجر شدن من(5 بار منو توی صدم ثانیه منفجر کرد(این 5 متن توی صدم ثانیه برای من بنمایش در امد که یا نشون دهنده لگ بودن منه یا سرعت اون بالاس))
.jpg
اتهام به نو دمیجی من(این عکس اتهام به ایم هست ولی کمی پایین تر بهم گفتن نو دمیج که اصلا برام مهم نبود چون نداشتم همچین چیزی و باگ ارره رخ داده و برای همین از اتهام شات نگرفتم)
.jpg
پینگ من در اون لحظه:)

لطفا بررسی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp
در 10 دقیقه قبل، Mr.KiA گفته است :

اسم من در بازی : mr.kia
اسم کسی که شکایت دارم : SaMueL
شاهد : ندارم
توضیحات : نوب شخصی به نام .[M].Sweet که 3 بار ارره شد با فشار زیاد گفت چیت نو دمیج و خود این نوب جان با چیت فایند 24 ساعته دنبال من بود و منو کیل میداد که یک دفعه من توسط SaMuel که چند لحظه قبل هم منفجرم کرد و کیل شدم بن شدم ?
مدارک :
.jpg
بن SaMueL
.jpg

منفجر شدن من(5 بار منو توی صدم ثانیه منفجر کرد(این 5 متن توی صدم ثانیه برای من بنمایش در امد که یا نشون دهنده لگ بودن منه یا سرعت اون بالاس))
.jpg
اتهام به نو دمیجی من(این عکس اتهام به ایم هست ولی کمی پایین تر بهم گفتن نو دمیج که اصلا برام مهم نبود چون نداشتم همچین چیزی و باگ ارره رخ داده و برای همین از اتهام شات نگرفتم)
.jpg
پینگ من در اون لحظه:)

لطفا بررسی کنید

.jpg

این پینگ عادی منه 

لینک به ارسال
در 49 دقیقه قبل، .[M].PoUYA_AM. گفته است :

با سلام پلیر عزیز شما به درستی بن شده اید

http://uupload.ir/view/zo37_no_dmg.mp4/

http://uupload.ir/view/1pe2_no_dmg_1.mp4/

در فیلم دوم من هم مثل خودشون ارره ام روشون بود و دمیج نمیخوردن و یکم رفتم اونور و برگشتم و دیدم زدمش و دمیج میخوره.
در فیلم اول هم معلومه من هی دمیج میخورم هی نمیخورم و لگ بودم و در اخر /q زدم تا لگم فیکس شه تا دوباره بیام
اگه لگ نبودم و نو دمیج بودم ماشینمم نباید میترکید!
اگه هم نو دمیج بودم بالا سرم نباید چیزی بنویسه.

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...