رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

اقا این sumel با من دشمنی داره همیشه بخاطر چرت پرت منو بن میکنه عقده ای هست .2 بار از کاخ دزدی کردم نمیدونستم برداشت منو 5 روز بن کرد اخه این عدالت نیستا لطفا رسیدگی کنید اونسری هم زدمش فرار کرد تو zone عیدی بعد زدمش جایل داد شما بگید مشکل منه یا ایشون لطفا منو از بنی درارید از دیروز ظهر بنم کرده

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp
در ۱ ساعت قبل، .[Lat].Ali_Adidas. گفته است :

اقا این sumel با من دشمنی داره همیشه بخاطر چرت پرت منو بن میکنه عقده ای هست .2 بار از کاخ دزدی کردم نمیدونستم برداشت منو 5 روز بن کرد اخه این عدالت نیستا لطفا رسیدگی کنید اونسری هم زدمش فرار کرد تو zone عیدی بعد زدمش جایل داد شما بگید مشکل منه یا ایشون لطفا منو از بنی درارید از دیروز ظهر بنم کرده

با سلام. دوست عزیز گرچه این موضوع به من ربطی نداره دمیج دادن در safe zone haji firoz جایل داره و دزدی از کاخ سفید بن داره با تشکر. 

لینک به ارسال

@.Charli. نه این باگ هنوز فیکس نشده و تین پلیر به دلیل استفاده از این باگ بن شد چون در کمتر از نیم ساعت فقط همین پلیر 3 بار از کاخ دزدی کرد

لینک به ارسال

ایشون قبل از رفع باگ از کاخ سفید دزدی کرده اند.

@SaMueL در بن ایشون صرف نظر کنید و دیتن دهید تا در سرور پلی دهد و یا هرجور که صلاح میدانید.. (قصد دخالت نیست)

خوش باشید.

لینک به ارسال

درود !

دمیج دادن در منطقه حاجی فیروز ممنوع بوده و جیل به همراه دارد که شما به دلیل تخلف در این منطقه جیل شدید !

در رابطه با بن شما کاخ سفید باگ هست هر پلیری که از این جا دزدی کند با بن همراه خواهد بود شما یک وارن گرفته بودید و باز به کار خود ادامه دادید که بن شدید ! تا پایان بن خود صبر کنید ! 

در صورت تکرار این کار تایم بن شما بیشتر خواهد شد !

موفق باشید

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...