Arash_0012 ارسال شده در 2 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Arash_0012 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.[m].black fight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : manager vije مدارک شکایت: توضیحات:سلام ایشون من رو ۳ روز بن کرده بخواطر less که من نداشتم.من اگر میشه ۲ درخواست از شما دارم۱من رو لطفا unban کنید ۲ایشون رو unrank کنید چون الکی من رو بن کرده ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 2 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2020 درود ! @Black_FiGhT مدرک و قرار دهید ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 2 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2020 با سلام خدمت هادی عزیز. من بار ها دیدم ایشون دمیج نخوردن 2 تا اخطار هم داشتن فردا یا امروز مدارک رو قرار میدم با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash_0012 ارسال شده در 2 تیر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2020 @Black_FiGhT تو منو تو zone بانک کشتی بعد من رو بن کردی پس چجوری دمیج نخوردم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 2 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2020 بحث نکنید تا مدرکتون رو بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 http://uupload.ir/view/wo6t_4_5778484154345720084.avi/ شما 2 تا هم وارن داشتی من 1 وارن بهتون دادم بن شدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moon_shadow_2019 ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 شاید به من ربطی نداشته باشه اما مشخصه اول ارمور داشته یکم زدیش ارمورش رفته این چیزی بود که تو فیلم معلومه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 چه ربطی داره داره less رو off و onمیکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash_0012 ارسال شده در 3 تیر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 همونطور که در فیلم معلومه من از ارمورم رفته بود و less نداشتم و شما چرا تا اون لحظه ای که من رو کشتی فیلم رو نذاشتی؟ تو منو کشتی و بعد من رو بخواطر less بن کردی شما نمیدونی که اگر من less داشته باشم وقتی که منو میزنی یک صدایی میخوره و اگر جونم کم نشد less دارم و در فیلم معلومه که هروقت منو زدی جون من کم شد و شما الکی من رو بن کردید @SaMueL @Black_FiGhT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 بن نکردم وارن دادن بن شدید و کاملا هم معلومه دیگ اف کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LuCif3R ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 برای اینکه بن نشید دیگ اف کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 3 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2020 درود لگ مانع دمیج دادن شما شده ! پلیر آنبن شد همچنین ادمین یک اخطار دریافت کرد ! موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده