.TeRaMaDoL 5 ارسال شده در 15 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: des[t]ROY نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .[M].Black_FiGhT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ilia006 مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 3000 به بالا رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: منیجر ویجه مدارک شکایت: توضیحات: سلام من ایلیا هستم و تو اکانت آرمین بودم من چیتی نزدم و بلک فایت منو بن داد لطفا رسیدگی کنید اگه آرمین بفهمه منو میکشه آرمین سمش کار نمیکنه و نمیتونه بیاد بازی لطفا این شکایت رسیدگی شود ادمین مربوطه: @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 15 فروردین 1399 درود ! رفتن در اکانت فرد دیگر ممنوع بوده و بن به همراه دارد ! در صورتی ام که شما از چیت استفاده نکرده باشید به این دلیل بن خواهید شد ! با این حال @Black_FiGhT مدرک رو قرار دهید ! موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 15 فروردین 1399 درود فردا مدارک رو قرار میدم با تشکر. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 15 فروردین 1399 ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.TeRaMaDoL 5 ارسال شده در 15 فروردین 1399 با سلام چند روز بن به همراه دارد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 15 فروردین 1399 با سلام مدارک شما به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 15 فروردین 1399 با سلام ! مدرک شما رد شد ! پلیر لگ بوده ! آنبن شد ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر