AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 16 فروردین 1399 با سلام بر کارکنان نام كسئ شکایت دارد : [.Hi_Bye.] نام کسی که از ان شکایت دارم : scar fake مدارک : ویدیو شایدان : 990[M] . [ویدیو] :http://s11.picofile.com/file/8393072750/Rec_0006.mp4.html توضیحات : این player money ندارد ولی با من duel شرتی میدهد و حالا money را به من نمیدهد. اقای 990[M] گفت که به samuel بگو money از حسابش کم کند و به من بدهد ولی SamUel AFK بود. و این player به من میگه که من money نمیدم و برام مهم نیست. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrAhmady 1 ارسال شده در 16 فروردین 1399 شکایت به کنار اون شرطه شرت یه چیز دیگس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 16 فروردین 1399 در 41 دقیقه قبل، [.StoRm.] گفته است : شکایت به کنار اون شرطه شرت یه چیز دیگس درست گفته دیگه با شرت دوئل داده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 16 فروردین 1399 در 44 دقیقه قبل، [.StoRm.] گفته است : شکایت به کنار اون شرطه شرت یه چیز دیگس xD خدایی با کیبرد پی سی هستم درست نمیتونم تایپ کنم. ببخشید دیگه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 16 فروردین 1399 ولی میشه به جایه غلت گرفتن رسیدگی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 16 فروردین 1399 در ۱ ساعت قبل، Villain گفته است : درست گفته دیگه با شرت دوئل داده خدایی رلست میگی ? ولی حدقل اگر با شرت هم دوئل داده بودم الان 10میلش رو میداد یا میگفت پول ندارم دوئل نمیدم و با 4سکورش شاخ نمیشد ://///// به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]SpiriT 78 ارسال شده در 16 فروردین 1399 غلت ؟ ناموسن ؟xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 16 فروردین 1399 با سلام پول به حساب شما واریز میشود. موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر