.iliapk. 1 ارسال شده در 17 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:darkghost نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : antonio . رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: . توضیحات: بن به دلیل کار فیکس ؟؟ دوست عزیز از کی تا الان تعمیر شده کار فیکس پلیر انتونیو با /mek ماشینم را تعمیر کرد بعد فست والک من تا 30 مین تو ماشینم بودم این ادمین را لطفا انرنک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 17 فروردین 1399 درود ! @Communist مدرک رو قرار بدید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.TeRaMaDoL 5 ارسال شده در 17 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود ! @Communist مدرک رو قرار بدید ! هادی جان این ادمین تا کی میخواد سکوت کنه چرا مدرک نمیزاره لطفا مدیریت کنید دوست عزیز اگه مدرکی نداره حق بنم نداره دلیل بنش اونم 3 روز اون اکانتم 2 روز چیه دلیلش عقده داره مگه سرم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.TeRaMaDoL 5 ارسال شده در 17 فروردین 1399 در 5 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود ! @Communist مدرک رو قرار بدید ! هادی جان انبن لطفا دلیل بنم چیه اخه مگه چیکار کردم در صورت نزاشتن مدرک این پلیر مجازاتی سنگینی باید داشته باشه ادمین عزیز این پلیر 1 روز از وقته منو هدر دادم لطفا رسیدگی شه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.TeRaMaDoL 5 ارسال شده در 18 فروردین 1399 در 12 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود ! @Communist مدرک رو قرار بدید ! هادی جواب بده لطفا الان یه روزه بنم اخه به چه دلیل؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 18 فروردین 1399 درود ! بن شما درست بوده ! شما از فست والک استفاده کرده اید ! درصورت تکرار به طور کلی از گیم محروم خواهید شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر