AB]fbTKnT ارسال شده در 17 فروردین، 1399 ارسال شده در 17 فروردین، 1399 نام کسی که شکایت دارد : [.Hi_Bye.] نام کسی / کسانی که از انها شکایت دارم :M]PhoNix] مدارک : [عکس] : توضیحات : پیش gs1 بودم که phonix گفت duel میدی؟ گفتم اره بعد من میخواستم که Tec-9 بخرم یک دفعه bring داد و تا BRING داد دوستش Oxin من رو زد و بعد من هم بهش dmg دادم Oxin رو و phonix مکرر bring میداد و بعد هم Oxin من رو کشت. درخواست UnraNk این player رو دارم. و میبینید که گفتم bring نده بازم مکرر bring میداد.
AB]fbTKnT ارسال شده در 17 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 1399 لطفا پیگیری کنید و نزارید همچین ادم های ک. م....زی داخل سرور ادمیندبشن و سرور رو به ... بدن ?
AB]fbTKnT ارسال شده در 18 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 18 فروردین، 1399 چرا کسی جواب نمیده؟ چون داخل کلن masters هست؟ اگه جواب بدید و مدارک درست هست انرنک میشه ولی اگه انرنک بشه به زرر کلن masters مگه نه؟ بزای همین همه شکایت ها پیگیری شدن ولی این پیگیری نشده؟ و امیر سالار نگاه کرده جواب نداده و اخطار بخاطر فحش داد. ولی چرا پیگیری نکرد؟ چون صاحب کلن ممد نیت؟ برای همین این رو انرنک نمیکنید؟
HaDi ارسال شده در 18 فروردین، 1399 ارسال شده در 18 فروردین، 1399 درود ! مدارک شما صحیح است ! ادمین خاطی به مدت 8 ساعت آنرنک شد ! همینطور تو سایت کل کل نکنید و همینطور امیر سالار مسئول رسیدگی به این شکایات نیست در موارد بعد اخطار میگیرید ! Closed!
ارسالهای توصیه شده