Stormy ارسال شده در 21 فروردین، 1399 ارسال شده در 21 فروردین، 1399 با سلام تو این پست طرف صحبت من با مدیران کل هستش { البته اگه خونده بشه } مدتیه پلیس های جدیدی وارد سرور شدن که اتفاقا تعدادشون هم خیلی زیاده تا قبل از این آپدیت همه چی خوب بود از وقتی که سیستم کاف آپدیت شده ما یه روز خوش تو سرور نداریم اگر بخواهیم رنگ و اسکور هایی رو برای این افراد ست شد نادیده بگیریم این مسعله آپدیت کاف فقط به واسطه رفاقت این افراد با مدیران کل بسیار نامنصفانس خود من چند روزه دیگه از سرور زده شدم و دیگه از دست این افراد که به راحتی با یه کلیک کاف میکنن خسته شدم !! درخواست پلیر ها از مدیران بازگشت سیستم کاف به حالت قبلیشه چون ما دیگه نمی تونیم با این وضعیت پلی بدیم @MaMaDNiGhT @MohammadReza @MrHeSaM من و بسیاری دیگه از پلیر ها خواستار برگشت این سیستم به حالت اولش هستیم لطفا رسیدگی کنید f
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 21 فروردین، 1399 مدیرکل ارسال شده در 21 فروردین، 1399 درود. از نام سرور مشخص است که سیستم دزدوپلیس است. شما میتونید در شغل هایی که نیاز به وانتد ندارد فعالیت کنید یا توانایی خود را بالا ببرید و با ایجاد کلن خودتون در مقابل پلیس ها مقاومت کنید.
Stormy ارسال شده در 21 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 21 فروردین، 1399 در 30 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : درود. از نام سرور مشخص است که سیستم دزدوپلیس است. شما میتونید در شغل هایی که نیاز به وانتد ندارد فعالیت کنید یا توانایی خود را بالا ببرید و با ایجاد کلن خودتون در مقابل پلیس ها مقاومت کنید. @MohammadReza حرفتون صحیح اما مگه تو حالت قبلی سرور خارج از فرم Cnr بود ؟ما هم برای شغل های دیگه نیومدیم سرور باید هیجان داشته باشه اما این نوع از درگیری بسیار مسخره و غیر منطقیه که یه نفر بدون هیچ تماسی رو هوا یه دکمه میزنه دست بسته میشی و خیلی از طبیعی بودن دوره لطفا حداقل کاری کنید که برای کاف کردن نیاز به شوک دادن باشه اینجوری طبیعی نیست اینجوری پلیر ها از سرور زده میشن یه نکته هم بگم : اینکه آپدیت های آرناگیم مدتیه نه تنها سودی برای پلیر ها نداره و چیز جدیدی اضافه نمیکنه بلکه فقط و فقط به ضرر پلیر هاس نمونه بارزش گرون شدن بیمه ماشین و بنزین که سر این ماجرا دیگه جرات نداریم سوار ماشینمونم هم شیم با این روند آرنا بزودی پلیر هاشو از دست میده والسلام 1
Stormy ارسال شده در 21 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 21 فروردین، 1399 شما میگید با کلن مقاومت کنید در جواب باید بگم ما چجوری باید مقاومت کنیم وقتی یه کلیک واسه کاف شدن ما و تمومی درگیری کافیه ؟ این که دیگه درگیری نیست!!! 1
Morti ارسال شده در 22 فروردین، 1399 ارسال شده در 22 فروردین، 1399 یه سوال داشتم استورم جان مگه cmd /cuf تقییر کرده؟ چون دقیقا چند روزیه زود دستگیر میشم:/
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 1399 ارسال شده در 22 فروردین، 1399 سلام اگه سیستیم به قبل برگشت بخوره اوکی میشه. من این همه الاغ داشتم هیچکدوم کار نمیکنن. + یه پیشنهاد به جای اینکار دارم. از @MohammadReza عزیز درخواست میشه که برای /Rob کردن از پلیر ها الان گوریل ها کاملا کار میکنن همیشه یعنی 100 درصد هستند و اگر میشه میتونید این رو بکنین 95 درصد یا کمتر . یعنی خیلی خیلی شانسی میشه که از طرف 2 میل دزدی کنی. الان بیشتر پلیر ها مشخصات پلیر رو میبینن بیشتر از 20 گوریل داره دیگه راب نمیزنن. مثلا خودم. ولی اگه این کارو کنید رَوَند بازی بهتر میشه و اشتیاق برای دزدی از پلیر ها میشه. ArenaGame
TimSaR ارسال شده در 22 فروردین، 1399 ارسال شده در 22 فروردین، 1399 وقتی TAB میزنی و میبینی از 20 تا پلیر 20 تا Wanted دارن تعرفیت از این چیه عزیز دل برادر؟ این یعنی سرور دزد و پلیس نیست دزد با پلیس است! الان تازه شبیه سروری شده که پلیس توش میتونه فعالیت کنه حالا چون به اون عادت داشتی فکر میکنی که به دزد اجحاف شده اما چنین نیست
Stormy ارسال شده در 22 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 22 فروردین، 1399 در 2 ساعت قبل، TimSaR گفته است : وقتی TAB میزنی و میبینی از 20 تا پلیر 20 تا Wanted دارن تعرفیت از این چیه عزیز دل برادر؟ این یعنی سرور دزد و پلیس نیست دزد با پلیس است! الان تازه شبیه سروری شده که پلیس توش میتونه فعالیت کنه حالا چون به اون عادت داشتی فکر میکنی که به دزد اجحاف شده اما چنین نیست سرور در حالت قبل هم به شکل CnR بود و قبلا هم میشد کاف کرد چون کاف کردن در کل روش غیر منصفانه ای هست ( رو هوا یه کلیک میکنی دست بسته میشیم :| ) پس الاغ میتونست تا حدودی این حمله ی غیر منصافه ( کاف کردن ) رو متوقف کنه و این فقط حرف من نیست بسیاری از پلیر ها از این آپدیت شکایت دارن @MohammadReza لطفا نظرات پلیر هارو ببینید و فکری به حال ماجرا کنید
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 22 فروردین، 1399 مدیرکل ارسال شده در 22 فروردین، 1399 این آپدیت طبق سیستم اصلی CNR می باشد، تیم توسعه از مدت ها قبل بر روی این سیستم کار میکرد و باید پلیرها به قوانین آپدیت و بروزرسانی ها احترام بگذارند. با بهبود مهارتتان میتوانید در مقابل پلیس ها مقاومت کنید.با توجه به اینکه هرپلیس تنها میتواند یک پلیر را کاف کند و باید تا مقصد مجرم را برساند با هم کلنی ها خود میتوانید در برابر اَرست شدن مقابله کنید. پلیر Storm به دلیل تشویش اذهان و عدم احترام به مدیران به مدت محدود از انجمن بن شد.
ارسالهای توصیه شده