رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: [__Saint.Devil__]
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:TIMSAR و Miracle
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : هردو Admin
  • مدارک شکایت: 
  • 1- sa_mp_021.png
  • 2- sa_mp_013.png
  • 3-sa_mp_014.png
  • 4-sa_mp_017.png
  • 5- sa_mp_019.png
  • توضیحات: این دو بازیکن با هم هم کلنی هستن ، بازیکن Miracle ابتدا بدون دلیل منو mute کرد ، در ادامه بازیکن TIMSAR تهدید به کیک کردن  کرد به دلیل لگ و دمیج نخوردن در صورتی که در عکس شماره 3 کاملا واضح و مشخصه که دمیج خوردم ، بعد به همون دلیل که در عکس شماره چهار هستش  داخل zone منو کیک کرده  و در ادامه مجددا تهدید میکنه ، من درخواست رسیدگی دارم.
  • با تشکر 

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

عزیز دل برادر شما No DMG بودی 5 دقیقه بهت فرصت دادم برای Relog اما نظاره گری بیش نبودی هر زمانی که شخصی چه شما چه غیر شما به دیگران و زمانی که دیگران گذاشتند اهانتی کند شک نکنید که با بالاترین قدرتی که اون لحظه دارم مقابلش ایستادگی میکنم فکر نمیکن تویه کل سرور های هر گیمی کسی برای چنین مشکل مشابهی به شما 5 دقیقه فرصت بده اما دوست داشتم که خود شما خودتون کار درست رو انجام بدید که متاسفانه اینقدر مشغول بچه بازی و کل کل هستید که گویا فراموش میکنید که نباید در حق دیگران ظلمی هرچند کوچک انجام شود! این اخراج از سرور به صورت کامل درست میباشد چرا که شما حداقل به 4 نفر (چیزی که من دیدم) توهین کردید وقتی مشاهده کردین که هیچ مقدار از HP شما کم نشده احساس کردید که در این بازی خیلی خوب هستید که DMG نمیخورید! لازم به ذکر نیست که اگر در زمان آینده بنده هر نوع رنکی در این بازی داشته باشم و شما یا هر کس دیگری باز هم چنین خلافی رو مرتکب بشید با شدت و هدت برخورد میکنم هر چند همانند این بار باز هم ابتدا به اخطاری اکتفا میکنم! پس لطفا به زمانی که دیگران برای این گیم میگذارند احترام لازم رو بذارید.
موفق باشید

لینک به ارسال

اگر قرار بر خنک شدن دلم بود در همون لحظه کیک میکردم اما زمانی که مشاهده میکنید زمان زیادی است و این مدرکی برای اثبات است چرا که نیازی به کیک شدن ایشون نبود اما نیاز به رفع باگ No DMG (اگر باگ باشد!) بود لطفا برای مدیران سرور صبر کنید و از ایجاد پاسخ پرهیز کنید چون کار دارم
موفق باشید

لینک به ارسال

دوست عزیز شما میگی من nodmg  بودم در صورتی که به طور کامل تو عکس شماره 3 مشخصه که armour  من از رفته ، پس مشکل از خود شماست. بعد هم شما اصلا حقی نداری که دیگران رو تهدید کنی ، در صورتی که به طور مکرر تهدید میکردی ، در هر صورت من درخواست رسیدگی تیم مدیریتی محترم سرور به این موضوع رو دارم .

لینک به ارسال

در عکسی که شما Armor را از دست دادین مشخص است که این عکس در نزدیکی Gun Shop گرفته شده است و ربطی به محل Zone Bank ندارد لطفا بجای پیدا کردن راه برای توجیح کمی فکر کنید
موفق باشید

لینک به ارسال

میدونم این موضوع به من ربطی نداره اما مدارک شما کامل نیست چون شما تمام عکس هارا کات کردین و نباید اینکار را میکردین چون امکان دروغ در کات شده ها خیلی زیاد میشه 

(همینجا میگم منظورم این نیست که شما دروغ میگین و قصد هبچ گونه توهین ندارم) 

موفق باشید

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، TimSaR گفته است :

اگر قرار بر خنک شدن دلم بود در همون لحظه کیک میکردم اما زمانی که مشاهده میکنید زمان زیادی است و این مدرکی برای اثبات است چرا که نیازی به کیک شدن ایشون نبود اما نیاز به رفع باگ No DMG (اگر باگ باشد!) بود لطفا برای مدیران سرور صبر کنید و از ایجاد پاسخ پرهیز کنید چون کار دارم
موفق باشید

تو انجمن حرف های کلیشه ای چیزیو ثابت نمیکنه شما ایشون رو کیک و میوت کردید 

پس باید مدارکش رو هم آپلود کنید

در صورت نداشتن مدرک حرف چیزیو ثابت نمیکنه

لینک به ارسال

توی عکس چهار کاملا مشخصه که تو zone جزیره بودم و داخل zone منو کیک کردین ، پس خواهشا با این حرف ها سعی نکیند دیگران رو گمراه کنید 

لینک به ارسال

همونطور که عرض کردم شما در محل Zone bank نو دمیج بودی و هیچ ارتباطی با محل Gun Shop یا محل Zone Jazire نداره چون 5 دقیقه بهت فرصت دادم که Relog انجام بدی و اینکارو نکردی در این زمان و اینجا  kick شدی واقعا خارج شدن از بازی و بازگشت اینقدر سخت است؟ 10 الی 20 ثانیه بسته به سیستم شما زمان زیادی است؟ و مشخص است که اگر دوستانتون مکرر در اینجا از شما دفاع کنند تاثیری در اشتباه شما ایجاد نمیکند. همونطور که گفتم شما به 4 نفر اهانت کردید اخطار Relog دریافت کردید ولی اینکارو نکردید دفعه بعد هم اگر چنین Bug پیش آمد کند به شما اخطار میدم و اگر باز هم Relog نکردید Kick خواهد
موفق باشید

لینک به ارسال

درود
بوسیله screenshot که مشخص نیست و نرم افزار تصویر برداری از محیط بازی نصب ندارم اما 3 شاهد وجود دارد به جز خودم.

لینک به ارسال

درود !

به دلیل عدم ارائه مدرک توسط شما مجبور به آنرنک شما هستم.

ادمین خاطی به مدت 4 ساعت آنرنک شد. لطفا در موارد بعدی مدارک جمع آوری کنید.

Closed

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...