[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 24 فروردین 1399 نام بازیکن:[KiNG][ALi] نام شخصی که از آن شکایت دارید:.[M].POUYA_AM. رنک:هلپر اسکور:5826 مدرک: توضیح:ایشون بنده رو به دلیل اینکه در پیام شخصی چیزی فرستادم بن کردم فک کنم به ایشون باید دستور /IG رو یاد بدید:)))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 24 فروردین 1399 برای فحاشی در هلپ هم بنده رو کیک دادن اگه لاگ رو چک کنید میبینید:) بعد اون از هلپ استفاده نکردم:))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.StoRm. 35 ارسال شده در 24 فروردین 1399 توهین به هلپر محرومیت از سرور رو به همراه داره لطفا قبل از شکایت یک بار قوانین رو مطالعه کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 24 فروردین 1399 میشه مدرک توهین به هلپر رو بزارن؟ من نمیدونم توهین به هلپر رو از کجا اوردی? نکنه کل کل با هلپر هم بن داره؟?????? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 24 فروردین 1399 اونم کل کل نه تو چت بلکه تو پیام شخصی که ایشون میتونن از cmd /ig استفاده کنن نه اینکه بهم بگن حواست باشه داری با کی حرف میزنی ?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 25 فروردین 1399 شما حتی اگه در Pm فحش میدادی باز بن میشدی هرگونه فحش به اعضای تیم استاف بن داره :))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 25 فروردین 1399 نکته: توهین به اعضای استف موجب محرومیت شما از سرور از 200 دقیقه تا 5 روز میشود! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 25 فروردین 1399 http://uupload.ir/view/ugz_ss.rar/ مدرک بن شما هم فحاشی در help/ و کل کل در چت pb به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 25 فروردین 1399 درود ! اکانت شما آنبن شد. هلپر خاطی یک اخطار دریافت کرد. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر