Noah 55 ارسال شده در 25 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: blackFight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager Vije مدارک شکایت: توضیحات: این پلیر برای ایکه فشار خورده بود روی Cmd ادمین رنک بالاتر از خودش cmd زد و خود را که 500 دقیقه mute بود unmute کرد که chat کند . درخواست unrank شدن ادمین مذکور را دارم . با تشکر از مدیران سرور arenagaming به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lucifer_0 1 ارسال شده در 25 فروردین 1399 عه سینا ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 25 فروردین 1399 با سلام درود. من خودم رو ان میوت کردم بعد خودم رو میوت میتونیدlog رو چک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 25 فروردین 1399 ادمینSaMueLمنو ان میوت کردن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 25 فروردین 1399 در 3 ساعت قبل، Black_FiGhT گفته است : با سلام درود. من خودم رو ان میوت کردم بعد خودم رو میوت میتونیدlog رو چک کنید مدیران تشخیص داده بودن که شما برای 500 دقیقه آینده میوت باشید ولی شما روی cmd آنها cmd زدین و سرپیچی کردین . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 25 فروردین 1399 چه ربطی داره هادی منو با شوخی میوت داد من لفت دادم الان ان میوتم داده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 25 فروردین 1399 درود. پلیر Unmute است بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر