Noah 55 ارسال شده در 25 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: thony نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Ryder رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/lyf3_gta_sa_2020-04-14_03-12-25-150.avi/ توضیحات: دیگه واقعا سخته وقتی آدم میبینه که Manager سرور داره چیت میزنه . اول باورم نشد فک کردم anim bug شدم ولی بعدش /piss زدم و دیدم اوضاع همونه . امیدوارم مدیران با این Manager نالایق به شدت برخورد کنند . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 25 فروردین 1399 با سلام در این فیلم تا قبل از اون زمانی که piss/ بزنی برای من رو زمین افتاده بودی و anim bug بودی اگر دقت کنی پلیری که من کاف کرده بودم در چت نوشته که سینا anim bug هستی. پس مدرک شما الکی است. شکایت های الکی هم نکنید لطفا. اینم مدرک که بعد از اینکه مردی پلیر نوشت که سینا anim bug هستی. خوش باش . موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر