Awkah[2] 11 ارسال شده در 26 فروردین 1399 نام کسی که شکایت دارد : DaRk_SidE نام کسی که از او شکایت دارم : L]incoln[J]unior] مدارک : عکس مقدار امتیازی کسی که از ان شکایت دارم : 2805 رنک در صورت وجود : Vip توضیحات : این پلیر بعد این که از cmd /vfix وسط فایت استفاده کرد به من تهمت زد و گفت وسط فایت /vfix زدی من این کارو نکرده بودم بعد یکم چت باهاش کردم اعتراف کرد که /vfix زده ولی متاسفانه اسکرینش سیو نشده بعد این جریان هم گفت میزارمت سایت منم گفتم اگه بزاری منم میزارم بجز این عکس کلی فحاشی کرد به من درخواست انرنک پلیر برای 48 ساعت یا هر جور که صلاح میدونید دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 26 فروردین 1399 1.در این عکس /vfix دیده نمیشه ? 2.فحاشی در PM مشکل نداره!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 26 فروردین 1399 با سلام اگر مدرکی دارید که نشون میدهد که این پلیر vfix/ زده در پست دیگر بزارید اگر هم ندارید که شکایت نکنید. و فحاشی در pm/ مجازاتی ندارد و شما میتوانید از ig/ استفاده کنید. موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر