.WarninG. 0 ارسال شده در 26 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Traitor نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Lincolnjunior نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2807 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Vip مدارک شکایت: عکس توضیحات : ایشان کلی به من توهین کرده است ( با وجود تذکر هایی که بهشان دادم ). علاوه بر این من و پلیر های دیگه رو تهدید به قطعه ساختن میکند و به من گفته است که un rank کردن تو برای من کاری ندارد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 26 فروردین 1399 در 8 دقیقه قبل، Traitor گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: Traitor نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Lincolnjunior نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2807 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Vip مدارک شکایت: عکس توضیحات : ایشان کلی به من توهین کرده است ( با وجود تذکر هایی که بهشان دادم ). علاوه بر این من و پلیر های دیگه رو تهدید به قطعه ساختن میکند و به من گفته است که un rank کردن تو برای من کاری ندارد من هرگز به این هلپر توهین نکردم و در /w به پلیس فحش دادم . و برای این تحمت هایی مه به من زده شده میخوام از این هلپر شکایت کنم و درخواست unrank هلپر نا لایق رو دارم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Awkah[2] 11 ارسال شده در 26 فروردین 1399 بابا سینا انقدر با ادب بازی در نیار اخه بد بختی جرئتشم نداشتی بیای رو مایک بد بخت ? ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Awkah[2] 11 ارسال شده در 26 فروردین 1399 اها راستی تو مپ معلومه که پلیسی اونجا نیست و عملا به هلپر فحاشی کرده ( پلیس با رنگ ابی تو مپ معلومه که کسی با رنگ ابی اونجا نیست ) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 26 فروردین 1399 در 8 دقیقه قبل، DaRk_SidE گفته است : اها راستی تو مپ معلومه که پلیسی اونجا نیست و عملا به هلپر فحاشی کرده ( پلیس با رنگ ابی تو مپ معلومه که کسی با رنگ ابی اونجا نیست ) صحیح به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 26 فروردین 1399 در 31 دقیقه قبل، [L]incoln[J]unior گفته است : من هرگز به این هلپر توهین نکردم و در /w به پلیس فحش دادم . و برای این تحمت هایی مه به من زده شده میخوام از این هلپر شکایت کنم و درخواست unrank هلپر نا لایق رو دارم . ? عزیزم داخل چت معلومه فحاشی و تحدید کردی دیگه مدرک واضعه تر از این می خوای?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 26 فروردین 1399 با سلام پلیر خاطی به دلیل توهین به هلپر طبق قوانین 200 دقیقه از سرور بن خواهد شد. نکته توهین به اعضای استف(هلپر ها-منیجر-سوپروایزر)در (w/وpm/و چت پابلیک)بن به همراه دارد:200 دقیقه تا 5 روز موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر