JasonToDD 32 ارسال شده در 26 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[Queen]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: در عکس زیر معلوم است نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :. مدارک شکایت: به صورت عکس توضیحات: با سلام خدمت ادمینان و مدیران محترم بنده امروز در سرور شما مشغول کاف کردن بودم که یهویی سه نفر که در عکس زیر معلوم میباشد به من حمله کردند. من خودم شخصا چندروز پیش به خواطر همکاری پلیس ها ازم شکایت شد و من هم امروز به خواطر همکاری دزد ها شکایت دارم. از مدیران درخواست میکنم تا حکم هم من و این هارو صادر کنند با تشکر. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 26 فروردین 1399 مدرک دیگه ای هم هست که منو میزنن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.xXxTerMinaToRzZz. 29 ارسال شده در 26 فروردین 1399 همکاری دزد ها مشکلی نداره ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 26 فروردین 1399 همکاری دزد ها مشکلی ندارد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر