shayan14 0 ارسال شده در 28 فروردین 1399 با سلام خدمت مدیران و کارکنان عزیز سرور ارنا گیم. من یکی از بازیکنان محبوب این سرور هستم که حدود 1 ماه پیش مشغول به بازی شده ام. متاسفانه من امروز یک مشکل خیلی بزرگ برایم پیش امده است: من پریروز که وارد بازی شدم به زور بالا میومد و خودش خودش یه اسکین برام انتخاب کرد و در محیط بازی حتی با وجود شهروند بودنم سوار ماشین پلیس می شد o__o خلاصه دیروز که وارد بازی شده بودم اکانت من کاملن پاک و صفر شده بود ;( من از یکی از ادمین های آنجا پرسیدم که چه اتفاقی افتاده است و گفت به سایت بروم و این موضوع را گزارش دهم. لطفا به من کمک کنین تا اکانتم را برگردانم من کلی براش زحمت کشیده بودم بیش از 60میلیون در بانک داشتم که با بدبختی انها را به دست اوردم. با تشکر از کارکنان و مدیران خوب انجمن آرنا گیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 28 فروردین 1399 محبوب رو خوب اومدی? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 28 فروردین 1399 closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر