ThE_EnD 114 ارسال شده در 29 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Dark_Killer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MrHeSaM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: بنده نمیدونم به چه دلیل بن شدم . به بات های مدیریت مراجعه کردم و گفتن بررسی میشه اما الان یک ماهه هنوزم انبن نشدم . خیلی وقته به سرور نیومدم و وقتی اومدم دیدم بن شدم . من دوتا اکانت دارم و احتمال میدم وقتی مولتی کشیدم تا برای اون اکانتمم سود بانکی بگیرم بن شده ام .اگه این نیست پس کار دگ ای انجام ندادم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 29 فروردین 1399 بازی بازی ، پیشه قاضی ملق بازی ؟؟!!!?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 29 فروردین 1399 درود ! دلیل VacBan شما تبلیغ و دادن آیپی متفرقه بوده که فقط میتوانید با پکیج آنبن. آنبن شوید تبلیغ با اکانت دیگر شما صورت گرفته. موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر