Andrea 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Andrea نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [X].peaky.Bilnderse نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :nist رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات:!ishon mano vaghti cuffesh kardm be dalil tp hack kick dadan به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 30 فروردین 1399 درود ! @[X].Peaky.Blinderse در صورت داشتن مدرک مدرک رو قرار بدید. مهلت ارسال 12 ساعت: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]DaRkcoTtaGe 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 در 1 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود @[X].Peaky.Blinderse در صورت داشتن مدرک مدرک رو قرار بدید. مهلت ارسال 12 ساعت: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]DaRkcoTtaGe 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 من مدرک ندارم ولی مگه کرم دارم الکی کیک کنم. ماشین از بانک tp کرد تو police به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 30 فروردین 1399 با سلام و خسته نباشید من شاهد چیت زدن شخص andrea که تلپورت میشد هستم همچنین بقیه اعضا هم میدونند که شخص andrea 2بار به علت تلپورت کیک شده است به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]DaRkcoTtaGe 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 در 12 دقیقه قبل، BruceWayne گفته است : با سلام و خسته نباشید من شاهد چیت زدن شخص andrea که تلپورت میشد هستم همچنین بقیه اعضا هم میدونند که شخص andrea 2بار به علت تلپورت کیک شده است بفرماید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 30 فروردین 1399 چیزی که زیاده حرفه ، معلومه تازه رنکتو خریدی ، اولین بار که آنرنک شدی میبینی که نباید همینجوری الکی نباید رو کسی cmd بزنی . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 30 فروردین 1399 درود ! به دلیل عدم داشتن مدرک 5 ساعت آنرنک شدید. لطفا در مواقع بعدی مدرک جمع آوری کنید. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر