Noah ارسال شده در 30 فروردین، 1399 ارسال شده در 30 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: EvilNight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .Joker. و Nima و Bob رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/llob_gta_sa_2020-04-19_00-22-29-514.avi/ توضیحات: من نمیدونم چرا بعضیا لیاقت شانس دوباره رو ندارن ؛ مدیران سرور برای بار دوم به این شخص اعتماد کردن ولی علارقم اعتماد مدیران این شخص برای بار 1000امین بار چیت زده ، چیت های Fast Aimbot و nostun کاملا مشخصه و اشون از package ophackx استفاده میکنه . درخواست دارم مدیران این ادمین خاطی را Ban و آنرنک کنند . 1
Demeter ارسال شده در 30 فروردین، 1399 ارسال شده در 30 فروردین، 1399 با این گرافیکی که فیلمت داره همه چیتا معلومه. دستخوش 1
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 30 فروردین، 1399 ارسال شده در 30 فروردین، 1399 شما auto 2-2 خودتو جمع کن ایشون هیچ چیتی ندارند و هر لحظه هم اماده pc check هستند
Noah ارسال شده در 30 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 30 فروردین، 1399 هر کی میگه چیت دارم Duel با فیلم سره 500 میلیون میدم و آماده Pc check هم هستم و در ضمن در موضوعی که به شما ربط نداره دخالت نکن!!!!!!!!!! امیدوارم این وسط @SaMueL برای شما پارتی بازی نکنه و همونطور که به من warn میده به شما هم بده . قایم کردن چیت ophackx در script بازی کاری هستش که ایشون کرده و اگر فردی کار بلد ایشون رو Pc Check کنه راحت چیتش درمیاد! @MohammadReza و @MrHeSaM وقتی Manager سرور Cheater باشه از بقیه پلیر ها کمتر انتظار نمیره =(
.TeRaMaDoL ارسال شده در 31 فروردین، 1399 ارسال شده در 31 فروردین، 1399 در 4 ساعت قبل، .[M].PhOnIx گفته است : شما auto 2-2 خودتو جمع کن ایشون هیچ چیتی ندارند و هر لحظه هم اماده pc check هستند دوست عزیز شما داری به کسی ک بهت دوعل یاد داده تهمت چیت میزنی سینا چیت نداره و نداشته و همیشه امادهpc چک هست لطفا تهمت نزن 1
.TeRaMaDoL ارسال شده در 31 فروردین، 1399 ارسال شده در 31 فروردین، 1399 در 4 ساعت قبل، .[M].PhOnIx گفته است : شما auto 2-2 خودتو جمع کن ایشون هیچ چیتی ندارند و هر لحظه هم اماده pc check هستند شما انقدر نوب هستی ک نمیتونی سریع گان رو عوض کنی بعد خشاب کشیده شه میگی سینا 2.2 داره عزیزم تو فیلم ببین ک سینا چیکار میکنه یاد بگیر 1
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 31 فروردین، 1399 ارسال شده در 31 فروردین، 1399 در 6 ساعت قبل، DES[t]ROY گفته است : شما انقدر نوب هستی ک نمیتونی سریع گان رو عوض کنی بعد خشاب کشیده شه میگی سینا 2.2 داره عزیزم تو فیلم ببین ک سینا چیکار میکنه یاد بگیر باز حرف زدی؟ انقه ....... چیزی بهت نمیرسه
Noah ارسال شده در 31 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 1399 در 51 دقیقه قبل، laCk_[H]earT گفته است : باز حرف زدی؟ انقه ....... چیزی بهت نمیرسه ولی شما که زیاد حرف میزنی یه چیزایی نسارت میکنم ?
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 31 فروردین، 1399 ارسال شده در 31 فروردین، 1399 در 38 دقیقه قبل، [L]incoln[J]unior گفته است : ولی شما که زیاد حرف میزنی یه چیزایی نسارت میکنم ? نمکدون سولاخات کو؟))=== = )) یه مشت ...... و چیتر دور خودت جمع کردی فک کردی شاخی = )) کیل شدی فشار خوردی ؟= (( #Pesare_KoCholo_Feshari = ))
HaDi ارسال شده در 31 فروردین، 1399 ارسال شده در 31 فروردین، 1399 درود ! مدرک شما صحیح است ! رنک ایشون Take شد همچنین به مدت 5 روز از سرور محروم شد. Closed
ارسالهای توصیه شده