رفتن به مطلب

Party bazi Manager va SuperVisor

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: EvilNight , Samuel , Phonix 
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Joker , bob 
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager , Supervisor , Admin
  • مدارک شکایت:jee_screenshot_(486).png
  • kacj_screenshot_(487).png
  • 1ph0_screenshot_(488).png
  • توضیحات: با سلام خدمت مدیران arenagaming در ss هایی که من فرستادم پلیر phonix از الفاظ رکیک استفاده میکنه و samuel و EvilNight علارثم اینکه مشاهده میکنند به دلیل هم کلنی بودن با این فرد او را mute نمیکنند چند درخواست دارم که امیدوارم مدیران رسیدگی کنند :
  • 1- mute شدن پلیر phonix به دلیل الفاظ رکیک و kal مکرر (ادمین samuel من را برای کل مکرر 500 دقیقه میوت کرده بود)
  • 2- برای جلوگیری از abuse مکرر درخواست دارم که چند ادمین رنک بالا با هم دیگر توی یک کلن نباشن .
  • با تشکر از مدیرکل دررخواست برسی دارم .
  • @MohammadReza و @MrHeSaM 
arenagame_samp
ارسال شده در
در 7 دقیقه قبل، [L]incoln[J]unior گفته است :
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: EvilNight , Samuel , Phonix 
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Joker , bob 
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager , Supervisor , Admin
  • مدارک شکایت:jee_screenshot_(486).png
  • kacj_screenshot_(487).png
  • 1ph0_screenshot_(488).png
  • توضیحات: با سلام خدمت مدیران arenagaming در ss هایی که من فرستادم پلیر phonix از الفاظ رکیک استفاده میکنه و samuel و EvilNight علارثم اینکه مشاهده میکنند به دلیل هم کلنی بودن با این فرد او را mute نمیکنند چند درخواست دارم که امیدوارم مدیران رسیدگی کنند :
  • 1- mute شدن پلیر phonix به دلیل الفاظ رکیک و kal مکرر (ادمین samuel من را برای کل مکرر 500 دقیقه میوت کرده بود)
  • 2- برای جلوگیری از abuse مکرر درخواست دارم که چند ادمین رنک بالا با هم دیگر توی یک کلن نباشن .
  • با تشکر از مدیرکل دررخواست برسی دارم .
  • @MohammadReza و @MrHeSaM 

بله من هم با سینا موافقم درسته هم کلنیشه ولی نباید قانون رو زیره پا بزارند و هم کلنیش رو هم میوت نکنند

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...