Noah 55 ارسال شده در 31 فروردین 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: pouya_AM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : senior Helper مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/8br0_screenshot_(506).png توضیحات: نمیدونم من رو برای چی mute کرده ، درخواست Unrank ادمین خاطی رو دارم!!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 31 فروردین 1399 ?نوشتی پویا تیکه پارت میکنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.StoRm. 35 ارسال شده در 31 فروردین 1399 مگه قصابیه اینجا تیکه پاره میکنی : | به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LuCif3R 8 ارسال شده در 31 فروردین 1399 در 1 دقیقه قبل، .StoRm. گفته است : مگه قصابیه اینجا تیکه پاره میکنی : | ??? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 1 اردیبهشت 1399 درود ! شما حق کل کل و فحاشی در چت پابلیک و با هلپر رو ندارید. میوت شما درست بوده. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر