AB]fbTKnT ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1399 با سلام خدمت اقای @MrHeSaM اقای حسام شما ای دی دادید که من بهش پی ام بدم داخل تلگرام و من پی ام دادم ولی کسی اصلا جواب نداد. اقای @Hesam اگه میشه زود تر پیگیری کنید.
0 AB]fbTKnT ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 در 13 ساعت قبل، DrZedous گفته است : با سلام خدمت اقای @MrHeSaM اقای حسام شما ای دی دادید که من بهش پی ام بدم داخل تلگرام و من پی ام دادم ولی کسی اصلا جواب نداد. اقای @Hesam اگه میشه زود تر پیگیری کنید. . 1
0 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 در 19 ساعت قبل، DrZedous گفته است : با سلام خدمت اقای @MrHeSaM اقای حسام شما ای دی دادید که من بهش پی ام بدم داخل تلگرام و من پی ام دادم ولی کسی اصلا جواب نداد. اقای @Hesam اگه میشه زود تر پیگیری کنید. شما کمی صبر کنید آقای حسام وقت نمیکنه که هر روز به همه چی سر بزنه!
0 AB]fbTKnT ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 در 2 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : شما کمی صبر کنید آقای حسام وقت نمیکنه که هر روز به همه چی سر بزنه! چشم صبر میکنم x)
0 HaDi ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 درود ! منتظر جواب بمونید در صورت امکان ست میشه Closed
سوال
AB]fbTKnT
با سلام خدمت اقای @MrHeSaM
اقای حسام شما ای دی دادید که من بهش پی ام بدم داخل تلگرام و من پی ام دادم ولی کسی اصلا جواب نداد.
اقای @Hesam اگه میشه زود تر پیگیری کنید.
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده