Noah 55 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: JR]Shyonjr] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .nima. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2000 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none مدارک شکایت: 1- http://uupload.ir/view/yaxr_gta_sa_2020-04-21_12-04-57-530.mp4/ 2- http://uupload.ir/view/wx8b_gta_sa_2020-04-21_12-04-49-716.avi/ توضیحات:در این ویدیو ، Cheat aim lagshot کاملا واضحه!!! فقط لحظه اول که برمیگرده ، دقت کنید ببینید که aim روی سینه قفل میکنه بقیه هم کاملا واضحه!!! درخواست بن این پلیر به مدت 5 روز رو دارم! با تشکر!! ادمین مربوطه: @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 من کلا دو روز اومئم اینجا پلی بدم دلیل چیتم چیه من که اصلا پلی نمیدم بعدشم اگر دقت کنی 6 7 تا تیرم خطا رفت بعد میای فیلمی که خودم برات اپلود کردم رو میزاری من اگه چیت داشتم خودم فیلم اپلود میکردم واقعا چطوری داری این شکایت رو میزاری با چه عقیده ای واقعا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 انقد زدمت عقده کشتنمو گرفتی . توی فیلم aim کاملا مشخصه و فقط تیر اولی که میزنی و روی قسمت بالا تنه قفل میکنه کاملا aim تو که amoozesh azmoozesh هستش معلومه . صدا رو هم که قطع کردی صدای Error windows نیاد ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 اگر من میخواستم چیت بزنم فیلم میگرفتم خودم برات اپلود میکردم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 @Death به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EmaM 62 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 در ۱ ساعت قبل، [JR]shyon گفته است : اگر من میخواستم چیت بزنم فیلم میگرفتم خودم برات اپلود میکردم؟ فیلم آپلود کردی که بگی aim نداری ولی کاملا تو فیلم خودت معلومه داری aim میزنی XD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Death 16 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 در 3 ساعت قبل، [L]incoln[J]unior گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: JR]Shyonjr] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .nima. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2000 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none مدارک شکایت: 1- http://uupload.ir/view/yaxr_gta_sa_2020-04-21_12-04-57-530.mp4/ 2- http://uupload.ir/view/wx8b_gta_sa_2020-04-21_12-04-49-716.avi/ توضیحات:در این ویدیو ، Cheat aim lagshot کاملا واضحه!!! فقط لحظه اول که برمیگرده ، دقت کنید ببینید که aim روی سینه قفل میکنه بقیه هم کاملا واضحه!!! درخواست بن این پلیر به مدت 5 روز رو دارم! با تشکر!! ادمین مربوطه: @SaMueL درود پلیر مورد نظر به مدت 5 روز بن شد با تشکر. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 الان واقعا چرا بن شدم؟ هرکی فیلم رو دیده میگه این چیت نیس الان پارتی چیزی برقرار نیس احتمالا؟ نمیدونم چرا همش به اونایی که براتون پاچه خواری میکنه رو مورد توجه قرار میدین بخاطر همین پارتی بازیا بود که نصف سرور رفتن دیگه من که دیگه نمیام بک بدم مثل قبل ولی برای سروریی که دارین گند میزنین بهش متاسفم @MrHeSaM اصلا حواست به سرور هست؟ که مدیر ها و استفش دارن گند میزنن به سرورت؟ این سرور رو خیلی دوست داشتم ولی الان دیگه واقعا مزخرفه ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.StoRm. 35 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 اول فیلم نشونه قفل کرد رو بات سرعت زیاد جابه جا صفحه موقع نشونه گیری خودش مشخص میکنه ایمی اما حداقل ذره ای وجود داشته باش کاری که کردیو قبول کن 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 داش من حرفم این نیس من حرفم اینه که ادمین ها دارن گند میزنن به سرور این الان برام مهمه اصلا دوس داری بدونی من ایم زدم دوس داشتم زدم بن دادی هم مهم نیس الان مهم این سروره که قبلا خیلی خوب بود ولی الان به گوه کشیده شده? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 اولا ادب دوما کسی منتظره تو نیس که بیای ارنا سوما همین الانشم هرکی بای داده اشتباه بزرگی کرده و همین الان ارنا بیشترین پلیر رو تو کل ایران داره چهارما هرکی رفته به جاش یکی دیگه اومده و همین الان سرور پلیر هاشو از دست نداده و همون تعداد عادی رو داره پس لطفا جو سازی نکید که پلیر ها کم شدن و رفتن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 کاشکی حداقل اونقد تخم لاپات بود بتونی اعتراف کنی ، دوهفته پیش با نصف HP بات duel دادم زدمت !!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر