[Gc]iHaS 26 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: M].Phonix]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Joker. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Oxin رنک: Admin ادمین مربوطه: @SaMueL توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل سایت ارنا گیم. همانطور که در مدرک معلومه این ادمین بنده رو به مدت زمان 10 دقیقه به دلیل ایجاد کل میوت داد. در صورتی که تایم میوت کل کردن کمتره. مدارک شکایت: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rapist 37 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 من برای کل 500 مین هم میوت شدم کجاشو دیدی? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EmaM 62 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 آقای منیجر @Death من رو امروز به دلیل همین ""کل کل"" به مدت 17 دقیقه میوت کردن پس فکر نمیکنم 10 دقیقه برای شما زیاد بوده باشه !!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]iHaS 26 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 لطفا جو سازی نکنید مدرک بزارید و عکسی ک گذاشتید من هم گذاشتم تفاوتی نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Death 16 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 در 4 ساعت قبل، .[M].PhOeNiX گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: M].Phonix]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Joker. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Oxin رنک: Admin ادمین مربوطه: @SaMueL توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل سایت ارنا گیم. همانطور که در مدرک معلومه این ادمین بنده رو به مدت زمان 10 دقیقه به دلیل ایجاد کل میوت داد. در صورتی که تایم میوت کل کردن کمتره. مدارک شکایت: درود تایم Mute درست میباشد با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر