Demeter 59 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 شاکی: M].Oxin]. شاهد: None کسی که از او شکایت دارم: LincolnJunior رنک کسی که از او شکایت دارم: Vip ادمین مربوطه: @Death لول: 2800 توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارناگیم. همانطور که در فیلم مشاهده میشه این پلیر با سو استفاده از باگ پلیر هارو با سوار شدن به ماشینشون کیل میده.درخواست دارم همانطور که در قوانین سرور امده [شما مجاز به استفاده از باگ در سرور نیستید و در صورت مشاهده ی باگ آن را از طریق دستور /bug با مدیر توسعه ی سرور در ارتباط بگذارید مجازات استفاده از باگ 3 تا 5 روز محرومیت است.(البته سو استفاده از باگ هایی که به سرور صدمه وارد کنند محرومیت همیشگی است).] این پلیر به سزای اعمالش برسه. با تشکر مدارک :http://uupload.ir/view/3yof_bug.mp4/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rapist 37 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 باگ چیه؟؟؟ من پیادت کردم برا خودت مردی . چرا چرت و پرت میگی!!!!!!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 شما خودت تابحال اینکارو چند بار جلوی من انجام دادی شاهد هم زیاد دارم اونوقت میای شکایت میزاری و قوانین رو ذکر میکنی ؟!!! اول خودتو اصلاح کن پسرم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]iHaS 26 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 در فیلم کاملا معلوم هست ک شما از باگه f استفاده کرده اید اونم 2 بار لطفا جو سازی نکنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Death 16 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 در 4 ساعت قبل، .[M].Oxin گفته است : شاکی: M].Oxin]. شاهد: None کسی که از او شکایت دارم: LincolnJunior رنک کسی که از او شکایت دارم: Vip ادمین مربوطه: @Death لول: 2800 توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارناگیم. همانطور که در فیلم مشاهده میشه این پلیر با سو استفاده از باگ پلیر هارو با سوار شدن به ماشینشون کیل میده.درخواست دارم همانطور که در قوانین سرور امده [شما مجاز به استفاده از باگ در سرور نیستید و در صورت مشاهده ی باگ آن را از طریق دستور /bug با مدیر توسعه ی سرور در ارتباط بگذارید مجازات استفاده از باگ 3 تا 5 روز محرومیت است.(البته سو استفاده از باگ هایی که به سرور صدمه وارد کنند محرومیت همیشگی است).] این پلیر به سزای اعمالش برسه. با تشکر مدارک :http://uupload.ir/view/3yof_bug.mp4/ درود پلیر مورد شکایت بن شده است با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر