Demeter 59 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 شاکی: Oxin کسی که از او شکایت دارم: Joker. - LincolnJunior. رنک: Admin - None لول: 2800 - 3620 ادمین مربوطه: @Death توضیحات: با سلام خدمت عوامل محترم سایت ارنا گیم. این دو پلیر فحاشی هایی در چت پابلیک کردند که کاملا در مدارک مشخصه. مدارک: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rapist 37 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 بگیر 2000 min میوت کن که رفقت خیالش راحت بشه ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EmaM 62 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 تو عکسه خودت معلومه که یک ادمین رنک بالا تر منو یک بار میوت داده !!! میوت اگر قرار باشه هی تکرار شه پس من میتونم سر یه انیمیشن ای درگیری تو رو 20 تا 2 دقیقه ای جیل بدم که بشه 40 دقیقه یا وقتی فوش میدی 50 بار 10 دقیقه ای میوت بدم که بشه 500دقیقه و دیگه شکایت هم نکنم !!!! اگر قرار باشه من به خاطر یه فوش چند بار میوت شم پس واسه شما هم بعدا همین اتفاق میفته !!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 4 اردیبهشت 1399 درود ! پلیر Mute شده. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر