[sunrise] ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:NiMa. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:death نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :lincoln junior رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت: توضیحات:این ادمین دیگه شورشو دراورده منو به دلیل abuse های مکرر بن میده. کجای قانون نوشته abuse بن داره ؟ abuse جریمش unrank هه ضمنا بخش شکایت از ادمین رو باید super visor سرور رسیدگی کنه نه manager!
[sunrise] ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 کاملا مشخه این ادمین به خاطر مشکلات شخصی این کار رو میکنه
MrHeSaM ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 باسلام. این دلیل بن فقط در صورتی قابل قبول است که موجب ضربه نظم سرور و بازیکنان شود. بررسی میکنیم اگر دلیلی دیگری داشت شما ان بن و ادمین مربوط جریمه خواهد شد!
[sunrise] ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 http://uploadboy.me/ad0hvrcjyfjc/Bandicam.rar.html
[sunrise] ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1399 حسام جان این تمام مدرکیه که اپلود شده من فیلم اخر رو قبول دارم ولی ۳ تا فیلم اول ادمین وقتی کاف کرده vcar میکنه من به همین دلیل rcar دادم
ارسالهای توصیه شده