Awkah[2] ارسال شده در 26 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2020 نام کسی که شکایت دارد : DaRk_SidE نام کسی که از او شکایت دارم : JeSTeR امتیاز کسی که از او شکایت دارم : 997 رنک کسی که از او شکایت دارم ( در صورت موجود ) : ... شاهدان : villain & JacK DoW مدرک : عکس توضیحات : سلام تو تصویر مشخصه که اقای JeSTeR دو نفر از اعضای clan رو که سفید و زرد بودن کیل داده خواهشمندم رسیدگی کنید و هر مجازاتی که لایقش هست رو انجام بدید با تشکر ( در واقع این پلیر جدا از اینکه تو چت پابلیک کل میکنه و میوت میشه یعنی قوانین ساده بازی رو نمیدونه که نباید پلیر زرد و سفید کیل بده ؟ ) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.PoiSon. ارسال شده در 26 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2020 این کلن یه عده شون پلیس میشن که هرکی رفت بانک چک بشه ! یه عده دزد میشن که تاپ جمع کنن ! همکاریشون هم خیلی زیاده ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]Dariush ارسال شده در 26 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2020 در 2 ساعت قبل، Villain گفته است : این کلن یه عده شون پلیس میشن که هرکی رفت بانک چک بشه ! یه عده دزد میشن که تاپ جمع کنن ! همکاریشون هم خیلی زیاده ? راست میگه همکاری دزد و پلیسی زیاد دارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 26 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2020 درود مدارک شما کامل نیست Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده