Awkah[2] 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1399 نام کسی که شکایت دارد : DaRk_SidE نام کسی که از او شکایت دارم : JeSTeR امتیاز کسی که از او شکایت دارم : 997 رنک کسی که از او شکایت دارم ( در صورت موجود ) : ... شاهدان : villain & JacK DoW مدرک : عکس توضیحات : سلام تو تصویر مشخصه که اقای JeSTeR دو نفر از اعضای clan رو که سفید و زرد بودن کیل داده خواهشمندم رسیدگی کنید و هر مجازاتی که لایقش هست رو انجام بدید با تشکر ( در واقع این پلیر جدا از اینکه تو چت پابلیک کل میکنه و میوت میشه یعنی قوانین ساده بازی رو نمیدونه که نباید پلیر زرد و سفید کیل بده ؟ ) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1399 این کلن یه عده شون پلیس میشن که هرکی رفت بانک چک بشه ! یه عده دزد میشن که تاپ جمع کنن ! همکاریشون هم خیلی زیاده ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AFD 25 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1399 در 2 ساعت قبل، Villain گفته است : این کلن یه عده شون پلیس میشن که هرکی رفت بانک چک بشه ! یه عده دزد میشن که تاپ جمع کنن ! همکاریشون هم خیلی زیاده ? راست میگه همکاری دزد و پلیسی زیاد دارن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 7 اردیبهشت 1399 درود مدارک شما کامل نیست Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر