A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 من از مد استفاد کردن غلط کردم من میتونین از بن دربیارید دیگ از این غلط ها نمیکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AB]fbTKnT ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در 53 دقیقه قبل، [X].JOKER گفته است : من از مد استفاد کردن غلط کردم من میتونین از بن دربیارید دیگ از این غلط ها نمیکنم ??? عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 بابا من 1هفته بن شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.iliapk. ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در 3 ساعت قبل، [X].JOKER گفته است : بابا من 1هفته بن شدم ??? انبن بشو نیستی اینا فکر پولن ن تو? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Alireza ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در 13 دقیقه قبل، darkghost گفته است : ??? انبن بشو نیستی اینا فکر پولن ن تو? آره دقیقا دارن اونایی رو فست واک میزنن رو بن میدن نمونش شمایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.iliapk. ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در 3 دقیقه قبل، Alireza559 گفته است : آره دقیقا دارن اونایی رو فست واک میزنن رو بن میدن نمونش شمایی خوبه من مثل تو ایمبات ندارم جو سازی نکنین لطفا انجمن جای کل نیست کاری دارید تو سرور در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Alireza ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در هم اکنون، darkghost گفته است : خوبه من مثل تو ایمبات ندارم جو سازی نکنین لطفا انجمن جای کل نیست کاری دارید تو سرور در خدمتم اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.iliapk. ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در ۱ ساعت قبل، Alireza559 گفته است : اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟ دوست عزیز جو سازی نکنید اکانت های ونوم دراگ واسه پسر دایی بنده لطفا..... نکنید بیشتر از این هم دهن بنده رو باز نکنید کار دارین تو سرور گفتم هادی جان تقاضای اخطار به خودم و ایشون رو دارم? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.iliapk. ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در ۱ ساعت قبل، Alireza559 گفته است : اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟ iliapk همون darkghost ت نوب اونموقع ک ما ارنا پلی میدادیم مرحله اول gta sa رو شروع کرده بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Alireza ارسال شده در 27 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2020 در 1 ساعت قبل، darkghost گفته است : iliapk همون darkghost ت نوب اونموقع ک ما ارنا پلی میدادیم مرحله اول gta sa رو شروع کرده بودی بشین درستو بخون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری