A.R.Z ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 من از مد استفاد کردن غلط کردم من میتونین از بن دربیارید دیگ از این غلط ها نمیکنم
AB]fbTKnT ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 53 دقیقه قبل، [X].JOKER گفته است : من از مد استفاد کردن غلط کردم من میتونین از بن دربیارید دیگ از این غلط ها نمیکنم ??? عزیزم
.iliapk. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 3 ساعت قبل، [X].JOKER گفته است : بابا من 1هفته بن شدم ??? انبن بشو نیستی اینا فکر پولن ن تو?
_Alireza ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 13 دقیقه قبل، darkghost گفته است : ??? انبن بشو نیستی اینا فکر پولن ن تو? آره دقیقا دارن اونایی رو فست واک میزنن رو بن میدن نمونش شمایی
.iliapk. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 3 دقیقه قبل، Alireza559 گفته است : آره دقیقا دارن اونایی رو فست واک میزنن رو بن میدن نمونش شمایی خوبه من مثل تو ایمبات ندارم جو سازی نکنین لطفا انجمن جای کل نیست کاری دارید تو سرور در خدمتم
_Alireza ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در هم اکنون، darkghost گفته است : خوبه من مثل تو ایمبات ندارم جو سازی نکنین لطفا انجمن جای کل نیست کاری دارید تو سرور در خدمتم اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟
.iliapk. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در ۱ ساعت قبل، Alireza559 گفته است : اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟ دوست عزیز جو سازی نکنید اکانت های ونوم دراگ واسه پسر دایی بنده لطفا..... نکنید بیشتر از این هم دهن بنده رو باز نکنید کار دارین تو سرور گفتم هادی جان تقاضای اخطار به خودم و ایشون رو دارم?
.iliapk. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در ۱ ساعت قبل، Alireza559 گفته است : اصن میدونی ایم چیه ؟ تابحال چندبار بن شدی ؟ بخاطر فست واک مکمل ؟ نیم اکانت هات : iliapk ilia.pk darkghost drag venom ویچیز دیگه : رفتی اسم اکانت drag رو به venom تغییر دادی اومدی شکایت کردی که کسی بنام iliapk داره به اکانت من وارد میشه از خودت شکایت کردی ؟؟ iliapk همون darkghost ت نوب اونموقع ک ما ارنا پلی میدادیم مرحله اول gta sa رو شروع کرده بودی
_Alireza ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 1 ساعت قبل، darkghost گفته است : iliapk همون darkghost ت نوب اونموقع ک ما ارنا پلی میدادیم مرحله اول gta sa رو شروع کرده بودی بشین درستو بخون
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری