[]NoVoice[] ارسال شده در 28 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: من JoKeR ام و اکانت اصلیم فعلا باگ خورده نمیشه لاگین کنم. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: BoB _ LincolnJunior _ JeSteR مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/qtss_lj_feshari_trim.mp4/ توضیحات: پلیس داره با افراد وانتد دار همکاری میکنه LincolnJunior هم داره با استفاده از cmd gun ابیوز میکنه و اسپره میزنه !!! لطفا طبق قوانین jail شوند !!! ادمین مربوطه: @SaMueL ..... @EvilSpirit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 اسپری غیر مجاز نیست اگه غیر مجاز بود داخل گان های اصلی پلیس قرارش نمیدادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 در 46 دقیقه قبل، [sunrise] گفته است : اسپری غیر مجاز نیست اگه غیر مجاز بود داخل گان های اصلی پلیس قرارش نمیدادن پس از cmd gun esh میشه استفاده کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[]NoVoice[] ارسال شده در 29 تیر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 در ۱ ساعت قبل، [sunrise] گفته است : اسپری غیر مجاز نیست اگه غیر مجاز بود داخل گان های اصلی پلیس قرارش نمیدادن در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید !!! بنده قبلا به هنین دلیل جیل شدم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 درود ! اسپری گان غیر مجاز هست و در آپدیت بعدی فیکس خواهد شد. پلیر خاطی به دلیل استفاده از گان غیرمجاز 10 مین جیل شد. Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده