[sunrise] 7 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Pg NiMa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:JoKeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :lincoln junior رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): ADMIN مدارک شکایت: \ من این ادمین رو به دلیل make kal میوت دادم بعد خودشو unmute میده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]NoVoice[] 0 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 مدرک آنرنک خودت رو گذاشتی سایت تبریک میگم !!! خود حسام قبلا من رو به دلیل cmd روی هم رنک آنرنک کرده بود ... الانم نوبت توعه ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 من هرکاری کردم جهت بهبود یافتن روند سرور کردم وقتی این ادمین فحاشی میکنه و خودشو میوت نمیده و وقتی من میوتش میدم خودشو unmute میده فک نمیکنم abuse کرده باشم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]NoVoice[] 0 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 آره چه فحاشی های رکیکی هم کردم XDDDDD چون بهت گفتم جوجه بهت فشار اومده زدی میوت کردی حالا باید آنرنکشم بکشی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 به این دلیل هم بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 لطفا رسیدگی شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1399 لطفا رسیدگی شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1399 بیشتر از 24 ساعته شکایت من رسیدگی نشده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1399 درود ! شما نباید روی همرنک خود سی ام دی بزنید. ادمین خاطی به مدت 20 مین به دلیل کل کل میوت شد. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر