[]NoVoice[] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: من JoKeR ام و اکانت اصلیم فعلا باگ خورده نمیشه لاگین کنم. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: [NiMa[pG مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین هر موقع دلش میخواد رو هم رنک خودش cmd میزنه !!! درخواست آنرنک طبق قوانین !!!! در ضمن لاگی هم که گذاشتم کاملا واقعیه میتونید چکش کنید از لاگ WPS !!! ادمین مربوطه: @SaMueL ..... @EvilSpirit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 تمامی مدارک به طور کامل در این شکایت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 این ادمین فحاشی و make kal میکنه و خودشو میوت نمیده و من وقتی mute esh میدم خودشو umute میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 من جهت بهبود سرور این کارو کردم نه چیز دیگه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AxiM ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 ? حق داره وقتی تو ع abuser میوت الکی میدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 29 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2020 فعلا تو دخالت نکن به فکر unrank خودت باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری