[]NoVoice[] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: من JoKeR ام و اکانت اصلیم فعلا باگ خورده نمیشه لاگین کنم. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: [NiMa[pG مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین هر موقع دلش میخواد رو هم رنک خودش cmd میزنه !!! درخواست آنرنک طبق قوانین !!!! در ضمن لاگی هم که گذاشتم کاملا واقعیه میتونید چکش کنید از لاگ WPS !!! ادمین مربوطه: @SaMueL ..... @EvilSpirit
[sunrise] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 تمامی مدارک به طور کامل در این شکایت وجود داره
[sunrise] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 این ادمین فحاشی و make kal میکنه و خودشو میوت نمیده و من وقتی mute esh میدم خودشو umute میده
[sunrise] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 من جهت بهبود سرور این کارو کردم نه چیز دیگه ای
AxiM ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ? حق داره وقتی تو ع abuser میوت الکی میدی
[sunrise] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1399 فعلا تو دخالت نکن به فکر unrank خودت باش
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری