[sunrise] ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:NiMa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:JoKeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ADMIN مدارک شکایت:http://uupload.ir/view/bp8_bandicam_2020-05-01_13-08-55-371.mp4/ و توضیحات: این admin وسط درگیری هم کلنیش رو برینگ میکنه که منو kill بدن تو فیلم همه چی مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 نمیتونی مدرک گیر بیاری چرت و پرت میزاری سایت ؟!!! من اصلا با تو درگیر نبودم و حتی کسی هم که برینگ دادم اصلا سمتت هم نیومد چرا جوسازی میکنی الکی !!! اومدی میگی برینگ داده منو بکشن ؟!!! فیلم خودت چرت و پرتایی که گفتی رو نقض میکنه !! در ضمن اوناییم که داشتن میزدنت رو من برینگ ندادم خودشون اونجا بودن واسه ماشین بانک!! میتونید برید از لاگ چک کنید!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 1 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 تو fesharbaz رو هم برینگ کردی من نتونستم مدرک بگیرم و پلیر fesharbaz هم مشخصه تو فیلم اومد منو بکشه!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 1 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 بعدشم pouya am بعد از اینکه برینگ شد اومد طرفم تا منو بکشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 هیچکدو از اینا که میگی تو فیلم معلوم نیست پس الکی جو سازی نکن !!! من به جز پویا هیچکس رو برینگ ندادم که تازه اونم مثل من اصلا با تو درگیر نبود !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 1 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 من به خاطر bring در درگیری 24 ساعت انرنک شدم انتظار دارم این پلیر هم 24 ساعت انرنک شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اولا 24 ساعت کم بود و باید بیشتر آنرنک میشدی دوما برو فیلم من با این مدرک چرتو پرت رو بزار کنار هم نگاه کن !!! بعدشم دیگه جوسازی نکن تو آدم دروغ گو و یک ادمین فول ابیوزری که فقط نظم سرور رو به هم میزنی !!! در ضمن انتظارت اصلا مهم نیست ? مهم اینه که staff چه تصمیمی میگیره ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[sunrise] ارسال شده در 1 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 شکایتم رو پس میگیرم !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 درود ! مدارک کافی نیست. مدارک کاملتری ارائه دهید. Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده