MaMadShelBi ارسال شده در 1 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:negar_Ln نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:نمیدونم نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :_ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :_ مدارک شکایت: توضیحات:با سلام من بعد از چند ماه به سرور امدم که دیدم نزدیک 50 میلیون منفی خوردم اخه به چه دلیلی چرا؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMadShelBi ارسال شده در 2 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2020 @SaMueL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.iliapk. ارسال شده در 2 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2020 سلام شما خونه اجاره کردید برای فسخ اجاره Unrenthouse/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AB]fbTKnT ارسال شده در 2 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2020 در 22 ساعت قبل، negar_LN گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:negar_Ln نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:نمیدونم نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :_ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :_ مدارک شکایت: توضیحات:با سلام من بعد از چند ماه به سرور امدم که دیدم نزدیک 50 میلیون منفی خوردم اخه به چه دلیلی چرا؟؟ اگه خونه اجاره کردید وارد شوید و بزنید /unrenthouse و بعد از 1ساعت انلاین بودن اسمتون میره داخل لیست فقیر ها و منفی ها پاک میشود یرای خودم تا به حال 700میل منفی بوده ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMadShelBi ارسال شده در 2 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2020 در 5 ساعت قبل، .iliapk. گفته است : سلام شما خونه اجاره کردید برای فسخ اجاره Unrenthouse/ نه خونه ای اجاره نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 2 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2020 در 1 ساعت قبل، negar_LN گفته است : نه خونه ای اجاره نکردم 1 ساعت انلاین باشید سره هر ساعت افراد منفی پولشون به 50 هزار بر می گرده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 3 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2020 درود ! دو حالت دارد یا Deten خورده اید. یا خونه اجاره کردید. به هرحال 1 ساعت آنلاین باشید 0 خواهد شد. Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده