.MaSTeR. 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].TerminatoR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:[Pg]NaViD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:none مدارک شکایت: توضیحات:لازم نیست ادمین مربوطه:@.[M].AmirSalar به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 16 اردیبهشت 1399 سلام نمیخوام دخالت کنم ولی فحاشی در سوال بن داره ... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTaDor 2 ارسال شده در 16 اردیبهشت 1399 با سلام خدمت مدیریت ارنا گیم از ایشون تقاضا دارم که چت های خودش رو هم بزاره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTaDor 2 ارسال شده در 16 اردیبهشت 1399 در 1 دقیقه قبل، [pG]NaViD گفته است : با سلام خدمت مدیریت ارنا گیم از ایشون تقاضا دارم که چت های خودش رو هم بزاره در ضمن اون موقع هم ۶ نفر بیشتر تو سرور نبودن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 16 اردیبهشت 1399 با سلام پلیر خاطی به مدت 100 دقیقه mute شد. موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر