aLiReZa_eM 0 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: pG]aLiReZa] نام کاربری ا که از آن شکایت داردM]Amirsalar] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : pG]bob &[pg] jester] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : manager مدارک none بازیو relogکردم به دلیل لگ میگن قبلش من فریز شدم اما تو صفحه من چیزی نبوده و بلافاصله برگشتم تو بازی 5روز بن شدم! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 درود ! @.[M].AmirSalar مدرک رو قرار بدید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aLiReZa_eM 0 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 من ندیدم اینارو وقتی بازی لگ بوده! شما اگه برینگ کردین چرا تو صفحه بازیتون نیستم!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrHeSaM 417 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 بن اشتباه بوده! سریعا ان بن کنید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1399 درود ! بن اشتباه بوده و پلیر آنبن شد. @.[M].AmirSalar لطفا در موارد بعد مدارک محکم تری ارائه بدید Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر