رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
Rapist

Abuse Communist

پست های پیشنهاد شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: LJ
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Communist
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Blackpapu , Fesharbaz
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner 
  • مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/s2f_screenshot_(645).png
  • توضیحات: تا دید اومدم DB کنمش سریع MakeCar کرد ، درخواست Unrank دارم!!!

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

درود

پلیر جناب L J ! اول شما باید بدونید که هر آپدیتی که روی سرور میشه... لگ بیشتری میاد بهش ! یعنی اگر یک سرور Skin shot باشه... اگر آپدیتهای زیادی روش انجام بشه... مطمءن باش اون سرور به LAG SHOT تبدیل میشه. حالا فقط لگ شات نیس... شما حتما خودتم این لگها رو تجربه کردی... مثلا وقتی از بانک میری بیرون یا یک ادمین یا آونر تلپورت میکنه.. 2  3 ثانیه طول میکشه وسایل نقلیه .. درختها و همچنین افرادی که توی MiniMap وجود دارن ظاهر بشن. این تایمها وقتی خودتم لگ باشی بیشتر میشن... من همیشه قبل از GCar یا MakeCar اطرافم رو نگاه میکنم تا کسی از من شاکی نباشه. من از رنکم سو استفاده نمیکنم چون نهایتش یه مرگ توی بازیه ... مرگ واقعی که نیس. اگر به HP و Armour نگاه کنید هیچ دمیجی نخوردم و این نشون میده که هیچ درگیری نبوده. سرعت NRG  هم که میدونید چقدر زیاده پس یهو رسیدی جلوی بانک.

یکی دوبار همین اتفاق با SaMueL برای من افتاد ! و بهشون گفتم شرمنده قصد ابیوز نداشتم و یهو رسیدین.. گفت مشکلی نیس.

! دوم شما با عکس نمیتونید ثابت کنید که درگیری بوده ! لطفا یه فیلمی چیزی بزارید که ثابت کنه من شمارو دیده باشم و به قصد فرار از DB یه ماشین اسپاون کردم ! هرچند من توی جنگ اهل فرار کردن نیستم و اگر کسی قصد DB کردن با موتور روی من داشته باشه... به راحتی میتونم هردو لاستیکشو پنچر کنم و دشمن مجبور به فرار یا پیاده شدن بشه !!!

منتظر مدرکی که ثابت کنه توی درگیری بودم میمونم..ممنون

لینک به ارسال

درود !

شما با اونر درگیر نبودید.

درصورت داشتن مدرک فیلم و درگیری با ایشون فیلم رو در پست دیگری قرار دهید و شکایت کنید

موفق باشید

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...