_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 با سلام خدمت پلیر های عزیز آرنا گیم من حدود ۲ماه هست که هلپر هستم و خواستم نظر های شما رو درباره ی هلپریم بدونم. ممنون میشم اگر که نظراتتون رو زیر همین پست بنویسید.❤ (مدتی در در سرور با نیک نِیمِ CraCkShoT حضور داشتم?) 1 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.StoRm. 35 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 بسیار عالی 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 بسیار..... 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]HeSaM 196 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 عالی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 هلپری باتجربه و حرفه ای ایشالا رنک آپ بشی عزیزم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrCut 1 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 عالی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 Eshqi ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 بسیار عالی ? هلپر خوبی هستی بعضی وقت ها پلیر ها رو میخندونی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]JeSTeR 7 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 تایم پلیت پایینه ولی پیلر خوبی هستی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 در 5 ساعت قبل، .StoRm. گفته است : بسیار عالی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 در 2 ساعت قبل، FeshaRBaZ گفته است : Eshqi ? تو هم عشقی مشتی? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 در 3 ساعت قبل، [DF]FienD گفته است : هلپری باتجربه و حرفه ای ایشالا رنک آپ بشی عزیزم مرسی عزیزمی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 در 10 دقیقه قبل، [pG]JeSTeR گفته است : تایم پلیت پایینه ولی پیلر خوبی هستی ممنون ولی تایم پلیم برای هلپری خوبه و ۱۲۰۰ ساعت کمه؟? یا درواقع ۵۲روز مرسی از نظرت ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 جا اینکه نظرسنجی بزاری بیا سرور activity بزن ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTRi[X] 5 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1399 در 9 ساعت قبل، .[M].SoBeXTeR گفته است : با سلام خدمت پلیر های عزیز آرنا گیم من حدود ۲ماه هست که هلپر هستم و خواستم نظر های شما رو درباره ی هلپریم بدونم. ممنون میشم اگر که نظراتتون رو زیر همین پست بنویسید.❤ (مدتی در در سرور با نیک نِیمِ CraCkShoT حضور داشتم?) Excellent به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 25 خرداد 1399 سلام داش میلاد عالی بودی داش امیدوارم رنک اپ شی!? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SoBeXTeR 16 ارسال شده در 26 خرداد 1399 در 17 ساعت قبل، [J]ason[T]odd گفته است : سلام داش میلاد عالی بودی داش امیدوارم رنک اپ شی!? داداشمی قربونت البته من که دیگه هلپر نیستم بخوام رنک آپ بشم?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر