[pG]JeSTeR 7 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [pG]JeSTeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .[M].Oxin نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Helper مدارک شکایت: توضیحات: موقع درگیری armour گرفت با GCMD درخواست 3 روز انرنک طبق قانون این تاپ کلن ادمین مربوطه: @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTRi[X] 5 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 1.دقت کنی حتی یه تیر به طرفOxin شلیک نشده و یک تیرم با MP5 نزدی و باید گفت که درگیری نبوده =)))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iTsOver 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 با سلام من آنجا بودم و شاهد هستم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 خدا میدونه چقدر تو رو زدن پولات منفی خورده ???? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTRi[X] 5 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 در 1 ساعت قبل، .Leo. گفته است : با سلام من آنجا بودم و شاهد هستم کلامی از مادر عروس = )) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 درود ! شما با پلیر درگیر نبودید و گان قبل از درگیری شما داده شده. Closed 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر