[pG]JeSTeR 7 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [pG]JeSTeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .Fesharbaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Owner مدارک شکایت: http://s4.picofile.com/file/8397094018/sa_mp_341.png توضیحات: این بازیکن از تازه وارد هایی که بازی رو خوب بلد نیستن سواستفاده میکنه با استفادهاز CMD /army /kill /goto و یه سری باگ ها توی pubg بازیکن کاف میده میکشه گان فری و . . . از رنگ اونر مربوطه توی کیل لیست و چت های پایین صفحه و چت های بازیکن ها کاملا مشخصه که چه کاری انجام داده , درخواست 3 روز انرنک طبق قانون این تاپ کلن , فیکس کردن باگ ادمین مربوطه:@MrHeSaM @SaMueL به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 1. این موضوع به تو ربطی داره؟! 2. من همون ساعت رفتم سایت این باگ رو به مدیرکل گزارش دادم. 3. اگر کسی شکایت داره باید خودش شکایت کنه نه تو ؟ تو چیکاره ای این وسط؟! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]JeSTeR 7 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 شما با این کارت بازیکنارو تو pubg میزنی و تاپ کلن میبری بالا این به ما مربوطه @MrHeSaM به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 اون پابجی رو شما بردین و تاپ کلن مال شما شده بود . من فقط داشتم تست میکردم و اومدم سایت گفتم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 به مدیر کل بگید لاگ رو چک کنه که من دوباره این کارو کردم؟! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1399 درود ! این باگ فیکس شده و قبل از آپدیت این اتفاق افتاده. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر